Je cas, abych predstavil svyho novyho "rychlyho" a spinavyho Korejce misto Getzika
o 5cm delsi nez i30 a hlavne velka vyhoda pro me je ta, ze dily podvozku, brzdy atp. jsou shodny s tricitkou.
Zaruka dlouha, tak snad bude slouzit...
Přílohy
02092011340 – kopie.jpg (264.64 KiB) Zobrazeno 1670 x
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Chasnik: diky
dvoje dvere tomu naopak pridaly do prostoru, do kufru jsem dal na stojaka 4 16ky zimni kola, do i30 ani omylem, vzadu je mista taky dost....u druhyho auta beru dvoje dvere jen jako vyhodu
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No jo, ale kde se ten prostor vzal? Délka skoro stejná... Takže buď zadní sedačky kousek posunuté dopředu nebo tenčí opěráky... Někdy stačí málo. V Puntíkovi jsem kola narval do kufru tak, že jsem o kousíček (asi 5 cm) odklopil zadní opěradla, pak šel zavřít kufr
Tenci sedacky urcite ne, jsou pomerne masivni. Proste prostoru hodne, osobne se mi kokpit ridice hodne zamlouva a je videt, ze Kia je v tomhle dal, ale necha si to zaplatit - automaticky sjezd i vyjezd oken, okamzita spotreba (stara i30 nema), schranky a detaily v kufru (i blbej hacek v platu na zaveseni podlahy to ma). Sofistikovanejsi klima, radio, palubak, proste mam radost.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Já jsem ceeda taky dost okukoval, líbilo se mi hlavně trošku jiné uspořádání kufru, dokonce i cenu jsem měl skoro stejnou. Ale kupovali jsme s kolegou 2 auta a Ceed u něj prohrál na první pohled díky lacině vyhlížejícímu tapecírunku předních dveří. "Favorita už jsem měl" - to je jediné, co řekl, a hotovo...
Ceed má jiný kompresor klimy?? Já myslel, že ta auta mají technologický základ shodný, akorát jinou šlupku...
Jo, a aktuální spotřebu už novější i30-tky ukazují taky. Stejně nechápu, proč to někde není - aktivace té funkce přece stojí nula nula prd...
co se ti na těch kolech nelíbí? Mě přijdou docela fajn nebo jiný rozměr?
jinak co ta SPZ? Neřikej že tak náhodou zrovna tahle byla nahoře v krabici? nebo u vás si můžete libovolně vybírat? Kámoš v menším městě to tak měl, prý vyberte si jaká se vám líbí...