Nech vedia, ktorych servisoch som spokojny a v ktorych ee..

Moderátoři: Martun, Moderátoři
ZdeněkSvoboda píše:Ahoj
Dneska mi přišel dotazník z Hyundai Motors ohledně spokojenosti servisů...nepřišlo vám něco podobného???
Tak tá neposednosť a časť tvrdosti bola spôsobená tým že som prehustil gumy. Keď som kupoval tak som nahustil na 2,3 a po mesiaci kontrolujem a mám 2,5xwing píše:Tak pridám moje pocity z jazdy s Accentom po facelifte:
- mám pocit že má tvrdšie odpruženie, cítim všetky nerovnosti, ale v zákrutách sa nakláňa len máličko (porovnávam s testovacou jazdou na verzii pred faceliftom CRDi ktoré doslova plávalo a poriadne sa nakláňalo, ale necítil som skoro nič ak to nebola poriadna jama)
- auto je veľmi neposedné, v zákrute po každom menšom hrbole či prejazde cez koľajnice cítim ako odskakuje do strany
- vcelku skoro mám pocit, že som asi na hrane, mám pocit že pri rovnakej ak nie nižšej rýchlosti ako s Felíciou, otázkou je či to je len pocit alebo skutočná hrana, nové auto nechcem riskovať![]()
- ešte som nedostal šmyk, aj keď je pravda že pokiaľ cestu nepoznám tak idem skôr defenzívne
Gumy od výrobcu Pirelli 14" made in Turkey.
Vybuchli? A to si o koľko prehustil?pepan píše:no hlavně,že je to vyřešený...a hlavně ,že ti ty kola nebouchlyto už se mě stalo
No hlavne že to nebolo vo vysokej rýchlosti a nik sa nezabilpepan píše:2.7páč sme na kompresoru neměli měřák a já se pak vydal pěkně po nehoráznej cestě na salaš a prásk...no byl to samej šutr a špičatej
Přišel mi hned asi týden po garančce.Byl jsem v nemocnici,tak než jsem odpověděl poslali druhý s omluvou a upozorněním,že jsem ještě neodpověděl.Byl jsem spokojený se servisem v HB,tak jsem odpověděl se spokojeností .ZdeněkSvoboda píše:Ahoj
Dneska mi přišel dotazník z Hyundai Motors ohledně spokojenosti servisů...nepřišlo vám něco podobného???
emailom nic nedoslo... mozno klasickou postou cosi pride... uz sa tesim, ako to brnenskym drevam osladimZdeněkSvoboda píše:Ahoj
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |