No tak konecne je doma.
Ahojte, takze uz mam doma Hyundai Accent 1,4 vo vybave Alpha Style ( byvale ELEGANCE) farba 2R ( Continental Silver) a cierny interier.
Po tom , ako ma moja priatelka ( toho casu uz manzelka) prehovorila na kupu auta, tak som chcel nieco co ma prepravi z bodu A do bodu B.
Kedze kupa auta co som chcel povodne ( vid:
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 23c5e455c1 )
nevysla , rozhodol som sa pre Hyundai Accent. Napisal som predajcom Hyundai v okoli do 150km a hned sa mi kopec ozvalo.
Ako prvy zareagoval predajca z LC ( Lucenec) spolocnost LUSTAMOTOR s.r.o, Po nejakej mailovej komunikacii s predajcami Hyundai, som sa rozhodol 24.7.2009 navstivit ich predajnu. . Predajca ( p. Belov ) bol velmi ustretovy a trpezlivy ( nebo som pevne rozhodnuty co vlastne chcem , povodny zaber bola verzia Active vo farbe Ebony Black, potom som uvazoval o CRDI atd. atd.) a zistil mi skladovu dostupnost jednotlivych aut.
Nakoniec som sa rozhodol pre Accent 1,4 vo vybave ELEGANCE , ktory bol na sklade v Slovinskom meste KOPER. Zlozil som zalohu 700E a netrpezlivo som cakal. Predpokladany datum dodania bol 14.8.2009.
P. Belov ma ochotne informoval o pohybe mojho vozidla a dna 10.8.2009 ma informoval, ze vozidlo u uz u nich na salone, mo moze byt pripravene na odovzdanie na nasledujuci den. Ale to zasa mne nevyhovovalo, takze az dnes som ho bol prevziat.
( medzi tym ako som cakal na Accenta som obehal zopar predajni po okoli a snazil som sa zistit co mi ponukaju , ak si kupim auto u nich. Takze som spokojny s vyberom predajcu Hyundai v LC, ktory mi dal zopar veci naviac oproti konkurenicii. Ake mi dal vyhody, to nepoviem, nechcem im kazit kseft. Cize je na kazdom z vas , ci sa tam zastavi a kupi auto u nich. Ja nelutujem)
Zopar foto mojho noveho prirastku najdete v prilohe.
Miro