majkom píše:No, ja uz som zo servisu v pocernicich zufaly, mate niekto skusenosti s butovickym Hyundaiom?? Ze by som to zaviezol tam?
Několikrát jsem tam byl, technicky bez problémů, kvalita opravy dobrá, ale nevyhovoval mi přístup a ceny. A také neudržují žádné zásoby náhradních dílů (aspoň pro můj typ).
Co se týká přístupu, pak oni si vůz na ohlášenou závadu ani neprohlédnou a dávají termín přistavení (dost dlouhý, jednou to bylo i 14 dnů), náhlou závadu operativně neopraví ani náhodou, jako třeba u Renaultu, kde např. neotevírající se zadní křídlovky opravili ihned na počkání za 20 minut a nechtěli za to ani peníze, protože prý to úřadování se zakázkou je dražší než oprava sama (něco vypadlo v zámku). Pak po přistavení v Butovicích teprve zjišťují, o co jde, objednávají díly z centrálního evropského skladu a ty až přijdou, tak do dvou až tří dnů, pak teprve opravují, místo aby definovali závadu při objednání, takže při přistavení v termínu už by díly měli k dispozici. Takže normální doba setrvání vozu v servisu pro nějakou relativně snadno opravitelnou závadu (např. výměnu řídící jednotky komfortních funkcí) jsou 4 dny. To je naprosto nevyhovující.
Ale i jiné věci, např. lakovou tužku v barvě vozu prodávají za 380,- Kč, u Renaultu 2 km od nich jí dávají jako pozornost na požádání zadarmo.
Druhým problémem jsou ceny, díly na H1 jsou drahé obecně, ale vysadili si tam cenu práce 1150,- Kč/hod. Takže jsem se s nimi diskrétně rozloučil, aniž bych jim něco řekl a přestal jsem tam jezdit. Teď jezdím do Hlobětína k Hujerovi.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza