audio
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Re: audio
Zdar, tak v týdnu přišel od Vildy tmavý rámeček - včera vyměněno.
Postup:
1. vyndat dorazy z přihrádky u spolujezdce a demontovat přihrádku (pak je víc místa)
2. delší kulatinkou nebo šroubovákem fest zatlačit na pravý horní (nebo dolní - já to vymontoval přes dolní, Vilda přes horní roh) roh rámečku - objeví se škvíra - pak opatrně prsty (bacha, plasty jsou docela ostrý a tvrdý) brát za škvíru a rámeček je venku. Palubka jde velmi snadno poškrábat (a sedřít barvu - ano, je lakovaná - čekal bych probarvený plast), tak opatrně. Potom stačí odpojit 3 konektory (hodiny, vyhřívání zadního okna a výstražné blikače) a hotovo.
fotka bez rámečku
fotka s rámečkem
foceno mobilem v garáži - kvalita fotek tomu úměrná...
Postup:
1. vyndat dorazy z přihrádky u spolujezdce a demontovat přihrádku (pak je víc místa)
2. delší kulatinkou nebo šroubovákem fest zatlačit na pravý horní (nebo dolní - já to vymontoval přes dolní, Vilda přes horní roh) roh rámečku - objeví se škvíra - pak opatrně prsty (bacha, plasty jsou docela ostrý a tvrdý) brát za škvíru a rámeček je venku. Palubka jde velmi snadno poškrábat (a sedřít barvu - ano, je lakovaná - čekal bych probarvený plast), tak opatrně. Potom stačí odpojit 3 konektory (hodiny, vyhřívání zadního okna a výstražné blikače) a hotovo.
fotka bez rámečku
fotka s rámečkem
foceno mobilem v garáži - kvalita fotek tomu úměrná...
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- Reklama
Mě se při demontáži rámečku, kousek barvy na palubce taky odloupnul naštěstí mám černou, tak pomohla kapička krému na boty ..... no a jak se Ti certe výměna zamlouvá, je to lepší, než když tam byl stříbrnej ?? Mě se hliník docela líbí, aspoň to trochu rozbilo tu plastovost interieru .... teda mám ten pocit
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- cert
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem spokojenej. Ten tmavej rámeček se mi v autě líbí mnohem víc.Vilda píše:..... no a jak se Ti certe výměna zamlouvá, je to lepší, než když tam byl stříbrnej ?? Mě se hliník docela líbí, aspoň to trochu rozbilo tu plastovost interieru .... teda mám ten pocit
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
pozeram vsetky strany a vkuse tu len repro spominate nove, vpredu vzadu ale nikde necitam nic o novej kabelazi, vie niekto aj o tomto nieco? myslim kade najlepsie potiahnut kabelaz /hlavne kvalitnejsie kable/ + kable pre subbac a zosik do kufra. vie niekto?
- ZdeněkSvoboda
Já když jsem táhal kabely na subwofer do kufru od autorádia, tak jsem to tahal pod plastama, co jsou vedle sedaček...odcvakne se to a jsou tam i ostatní kabely, co vedou do kufru. Šlo to pěkně, akorát jsem se zapotil u pásů a potom u zadních sedaček. Tam je místa jak v... Časově to bylo tak na cca 1,5 hodiny
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
kto ma zaujem vylepsit zvuk vo svojom auticku, treba zacat uzavretim ozvucnice a tlmenim. Je to pekne popisane napr. tu: http://www.escudo.cz/tlumeni.html
Davam do pozornosti aj stranku "autohifi forum" (treba sa registrovat), kde sa mozte co to o ozvuceni dozvediet. Dozviete sa tak, ktore repro su vhodne na radio, ake kombinacie, na ktore uz treba zosilovac, ako za urceny obnos z toho vytazit maximum. Urcite zaujimave citanie. D.
Davam do pozornosti aj stranku "autohifi forum" (treba sa registrovat), kde sa mozte co to o ozvuceni dozvediet. Dozviete sa tak, ktore repro su vhodne na radio, ake kombinacie, na ktore uz treba zosilovac, ako za urceny obnos z toho vytazit maximum. Urcite zaujimave citanie. D.
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
GoodYear Eagle F1 205/45 R16
OZ Michelangelo 8
este odkaz http://www.autohificlub.cz/
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
OZ Michelangelo 8
mozno mi budete vediet pomoct.
mam autoradio, ktore som dal do noveho accenta zo stareho auta š-forman. je to panasonic cq-c1465n. moj problem spociva v tom ze ked dam predny panel na radio a nastartujem tak mi stale vyhodi von cd. ked ho zapnem tak stale hodi na radio. ked si manualne, alebo automaticky vyhladam stanice a nasledne ich ulozim pod nejaku volbu mi stale po vybrati kluca a novom nastartovani tam stanice ulozene uz nemam. na nervy to je. vo formane to s cd prehravacom fungovalo normalne. ak som nahodil panel a zapol radio tak mi automaticky nacitalo cd (ak bolo vo vnutri) a pokracovalo presne tam kde pri prehravani disku naposledy skoncilo. raz som skusal nastavit aj radio ale bolo to tak ako teraz. cize po vypnuti uz stanice v pamati neboli. v com moze byt problem? moze to byt zle zapojene, alebo je chyba v radiu?
mam autoradio, ktore som dal do noveho accenta zo stareho auta š-forman. je to panasonic cq-c1465n. moj problem spociva v tom ze ked dam predny panel na radio a nastartujem tak mi stale vyhodi von cd. ked ho zapnem tak stale hodi na radio. ked si manualne, alebo automaticky vyhladam stanice a nasledne ich ulozim pod nejaku volbu mi stale po vybrati kluca a novom nastartovani tam stanice ulozene uz nemam. na nervy to je. vo formane to s cd prehravacom fungovalo normalne. ak som nahodil panel a zapol radio tak mi automaticky nacitalo cd (ak bolo vo vnutri) a pokracovalo presne tam kde pri prehravani disku naposledy skoncilo. raz som skusal nastavit aj radio ale bolo to tak ako teraz. cize po vypnuti uz stanice v pamati neboli. v com moze byt problem? moze to byt zle zapojene, alebo je chyba v radiu?
Hyundai Accent 1,4i Dynamic; 05/2009, šedá metalíza (JP), 14" Enzo H, fólie Skyfol
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Podle mně máš nezapojený stálý napájení (to živí paměti atd. když je rádio vypnutý). Rádia mají dva + napájecí vodiče - jeden je stále pod napětím a druhý se spíná přes klíček.jurmich píše:mozno mi budete vediet pomoct.
Pravda bude tam , že to máš špatně zapojené, nevím zda si "jen" připojoval vodiče(káblíky) a nebo si použil originál spojky pro rádia a vývod v autě(myslím tu přípravu) .Dají se koupit z barevným roztříděním kablíků a pak jen stačí buďto propojit z tou v autě nebo z rádiem,záleží jak to tam máš.Samo zkontrolovat z manuálem rádia ,bývá nalepeno schéma na rádiu a zapojením v autě.Ty,řekl bych redukce se dají koupit třeba na ostravské autoburze nebo GM elektronic , a podobnějurmich píše:mozno mi budete vediet pomoct.
mam autoradio, ktore som dal do noveho accenta zo stareho auta š-forman. je to panasonic cq-c1465n. moj problem spociva v tom ze ked dam p...............
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
prave ze mne to montoval autorizovany servis - takze to zapojenie mam reklamovat? nauctovali mi konektor + robotu 20 €.
Hyundai Accent 1,4i Dynamic; 05/2009, šedá metalíza (JP), 14" Enzo H, fólie Skyfol
- ZdeněkSvoboda
Určitě bych reklamoval...mně to dělali taky a v pohodě...žádný problém, jako píšeš ty nemámjurmich píše:prave ze mne to montoval autorizovany servis - takze to zapojenie mam reklamovat? nauctovali mi konektor + robotu 20 €.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)