No jel sem kolem dvou kamionů a ty mrchy byly schovaný mezi nima.. normálně jeli.. a já jak profrčel, tak sem si jich všim na poslední chvíli a nebyl čas ani přibrzdit.. a jak sem projel, tak záblesk a už mě majMelkor píše:Nekecej martaszi... Jak si poznal ze te vyfotili? tos videl blesk ci co? nebo si jenom projel kolem? to by jeste nemuseli fotit, treba tam jen stali a pripravovali si to... Dalsi moznost je ze tam budes rozmazanej jaks jel rychle a nebude poznat spz
Viděl si fotky z radaru od Radeho? Myslíš že by to mělo nějakej smysl, kdyby to rychle jedoucí auto vyfotilo rozmázlý?? Takže to je kravina, že jo
Teď mi napsal kámoš policajt co mě čeká:
Tak jestli to bylo pod 180, tak jsi se dopustil přestupku podle § 22 odst. 1, písm. f, bod 3 zák. č. 200/1990 Sb. a za to je postih pokuta na místě 2.500,- Kč přesně, jinak ve správním řízení (tzn. přestuková komise magistrátu) 2.500,- Kč - 5.000,- Kč a 3 body a pokud to bylo za rok 2x tak na 1 měsíc až půl roku bez ŘP, pokud to bylo nad 180, tak už to je § 22/1f2 a za to nelze blokově a ve správním to je 5.000,- Kč až 10.000,- Kč a na půl roku až rok zákaz řízení (možná)