@ilcas: neřeš, je to jenom škádlení

Moderátor: Moderátoři
FISHkaa píše:Jak již bylo napsáno : prodejce netuší kdy bude vyrobeno... Ja čekal 4 měsíce a to sem na tom nebyl zase tak zle... Každopádně držím palce, to čekání sr vyplatí
No tak jsem měl asi štěstí, protože ix35 Trikolor 4x2 1.6 GDI jsem objednal před 14ti dny, a dnes jsem dostal zprávu, že bude auto příští týden k odběru. Se tedy dost těšímobinka6 píše:Dobrý večer!
Nový ix 35 TRIKOLOR 4x2 1,6 GDI jsme objednávali 16.8.2011 a ještě stále se nám nikdo neozval...Očekávame každým dnem...
Po dovolání se prodejci nám bylo sděleno,že je pořád ve výrobě....
Tak neostáva nic jiného,jen čekat-čekat-čekat.....
Tak že 11.11. jsem si ho byl konečně převzítmasoox píše:No tak jsem měl asi štěstí, protože ix35 Trikolor 4x2 1.6 GDI jsem objednal před 14ti dny, a dnes jsem dostal zprávu, že bude auto příští týden k odběru. Se tedy dost těšímobinka6 píše:Dobrý večer!
Nový ix 35 TRIKOLOR 4x2 1,6 GDI jsme objednávali 16.8.2011 a ještě stále se nám nikdo neozval...Očekávame každým dnem...
Po dovolání se prodejci nám bylo sděleno,že je pořád ve výrobě....
Tak neostáva nic jiného,jen čekat-čekat-čekat.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |