ja som povodne narazal na tvoj prvoaprilovy zart, ze rozdiel v podobne vybavenych autach {tucson vs. karoq} je 5 000eur a chcel som sa zastat tomaska... ako sme dospeli k zaveru, tak {cennikove} ceny su porovnatelne a s tymi 38 000 si zartoval asi skor ty
mne sa na hyu okrem standardnych cien na svk nepodarilo nikde pohnut

na kodiaqa mi davali cca 5%, ale jednalo sa o skladove vozidlo a aj tak to bolo mimo mojich financii

niektore skodovky su prestrelene, ale myslim si, takisto ako tomasko, ze s karoqom to nie je zle. o trosku mensi interier by mi nevadil, pretoze za mnou {187cm} bol dostato miesta a ocenil by som vybavu, bez ktorej by som uz dalsie auto nechcel. na karoqu by mi skor vadili smiesne zadne operadla v pripade posuvnej lavice ako to miesto... ale niekto, kto vzadu nosi deti, tak mu to nemusi vadit. to uz je vsetko o osobnych preferenciach.
co sa tyka materialov, tak nemyslim si, ze tucson nejako exceluje {eu verzia}. oproti i30 gd {style} je to minimalne o triedu nizsie, ak nie dve. ale ak sa zohladni cenovy rozdiel po {fleetovych} zlavach, tak mu je ten preslap prepaceny

skusenosti so stvorkolkou nemam, v mojom pripade by to bola jazda v 98% po spevnenej ceste a zvysok nejaka polnacka, co si myslim, ze by mazda dala tiez
a presne ako pises, nech si kazdy vyberie co mu vyhovuje