Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Další...
Ahoj všem a zdravím,
jsem majitelem Accenta teprve od letošního března a je to my first car (ne že bych byl tak mladej, ale kupodivu jsem doteď auto nepotřeboval ).
Tohle forum jsem objevil přes google a už jsem tu našel spoustu zajímavých věcí (například, jak si zvýšit výkon pomocí malé demontáže - naše kárka má také původ v Německu...).
Nemám teď moc času, abych psal víc, chtěl jsem jen oznámit, že je vás (nás?) zase o jednoho víc
A mimochodem, jsem s autí velmi spokojenej!
jsem majitelem Accenta teprve od letošního března a je to my first car (ne že bych byl tak mladej, ale kupodivu jsem doteď auto nepotřeboval ).
Tohle forum jsem objevil přes google a už jsem tu našel spoustu zajímavých věcí (například, jak si zvýšit výkon pomocí malé demontáže - naše kárka má také původ v Německu...).
Nemám teď moc času, abych psal víc, chtěl jsem jen oznámit, že je vás (nás?) zase o jednoho víc
A mimochodem, jsem s autí velmi spokojenej!
Bylo: Hyundai Accent 1.3i X3, asi 55kW, 3dv., 12/1995, říkáme mu "NAUTILUS"
Je: Hyundai Accent 1.3i X3, asi 55kW, 3dv., 7/1998, koupena od člena fóra jako "ANIČKA"
Je: Hyundai Accent 1.3i X3, asi 55kW, 3dv., 7/1998, koupena od člena fóra jako "ANIČKA"
Tak a jsem tu zase, tentokrát jako nováček.
Jméno: Petr
Povolání: Mechanik motorových lokomotiv a vozů
Věk: 37
Kočár: Hyundai Getz 1.3 63 kW
Jméno: Petr
Povolání: Mechanik motorových lokomotiv a vozů
Věk: 37
Kočár: Hyundai Getz 1.3 63 kW
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Změnil jsem si mejlíka a už to bylo. Potvrzovací email mi nepřišel tak jsem kontaktoval Miloše a on mi napsal že uživatel vipe neexsistuje. Tak jsem si založil novej účet se stejným nickem, je to divný protože moje příspěvky jsou tu pořád pod tím nickem.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
vipe: a to by chtelo te nejak uvitat..neco jako predvanocni posezeni:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak staci rict datum...a asi by to chtelo i naky dalsi lidi:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Zdravím všetkých,
volám sa Jožin mám 22 rokov, bývame v malom bytíku s manželkou Maruškou v Brne. Práve včera nám pribudol do rodiny nový prírastok - Lantra combi ! Už som sa tu na pár vecí pýtal na fóre, ale hovoril som si, že sa predstavíme až bude autíčko pred domom. Radi sa s vami uvidíme na nejakom zraze. Teda dúfam, že je tu dosť aj Brňákov a nie len z okolia Prahy a Kladna a oných vzdialených končín .
volám sa Jožin mám 22 rokov, bývame v malom bytíku s manželkou Maruškou v Brne. Práve včera nám pribudol do rodiny nový prírastok - Lantra combi ! Už som sa tu na pár vecí pýtal na fóre, ale hovoril som si, že sa predstavíme až bude autíčko pred domom. Radi sa s vami uvidíme na nejakom zraze. Teda dúfam, že je tu dosť aj Brňákov a nie len z okolia Prahy a Kladna a oných vzdialených končín .
Tucson NX4 1.6 GDi 4x4, 2022
i30 CW 1.6 CRDi, 81 kW, 2015 (predaná)
Lantra combi 2.0 16V DOHC 102kw, 98r.v zelená metalíza (darovaná)
i30 CW 1.6 CRDi, 81 kW, 2015 (predaná)
Lantra combi 2.0 16V DOHC 102kw, 98r.v zelená metalíza (darovaná)
aj z bratislavy Ved to nie je az tak dalekoxkrchnav píše:Zdravím všetkých,
Welcome to the world of hyundai cars
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.