![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Chtěl bych vidět životnost dílů (samotného motoru)
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
ZdeněkSvoboda píše:102 kW a 300 Nm na 1,5 CRDi už mi přijde hodně![]()
Chtěl bych vidět životnost dílů (samotného motoru)
tak mas pravdu... vcera dys sem hledat v pojistkovy skrini jednu pojistku, tak sem kouknul do manualu, kde je kazda popsana a je tam pojistka na sklapeni zrcatek..JoKo píše:sklapanie zrkadiel?geronimo_cz píše:dys uz sme u tech zahad, tak by me zajimalo, co je v case 1:13 za to tlacitko jeste pred ovladanim zrcatek.. heh..
Úplne normálne, ukazuje ti priemernú spotrebu za posledných x kilometrov od posledného vynulovania. Ja si vždy nulujem keď natankujem a prvých pár desiatok kilometrov to dosť výrazne kolíše podľa štýlu jazdy.wolf8485 píše:Ahoj ahoj...neviem kam to mam dat a nechcem zbytocne zakladat dalsie vlakno....tak to pisem sem...
Je mozne ze moj accent na PP ukazuje okamzitu spotrebu????.... po restarte ukazovatela spotreby sa mi teraz udaj na spotreby meni v zavislosti ako jazdim... kazdych 5 sekund zhruba..... ked pridavam stupa a ked uberam klesa.....
nehaaaapem....mate podobnu skusenost???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |