![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Doma ho nenajdu, mel ho kamos. Snad ho najde. Jinak ho budu muset prohlasit za nesvepravného!David C3 píše:Vrták nemám a ani neměl.. Dělal mě čidla kamarádsorry musíš hledat doma:-)
Jo tak to s tebou soucitim. Na ty Lagune s 18' 225/40 jsem taky provadel slalom. Mel jsem tezkej motor, 2.2Dci tak to bylo znat. Jednou v Laznich Bohdanec jsem trefik diru jak vrata az se litak prohnul. Nastesti to srovnali! NYNI V LAZNICH BOHDANEC U PARDUBIC OPET DIRY! Tak vsichni POZOR!!David C3 píše:jak to tak sleduji tak se nam tady trošku udělalí na cestách dírysnad ty velké zadelají už ted se dívam abych pak o nich věděl...
Ahoj Davide, jak sem vkládáš obrázky přes tyto stránky?David C3 píše:jedna památečníC3 Hdi...
No jo, jsem to ale slepý......tak díky, později to vyzkoušímDavid C3 píše:u odpovědi je dole PROCHÁZET tam najdeš soubor dáš oteřvít a nahrát a neco přes IMG kde nakopíruješ soubor
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |