Dnes som isiel po hrbolatej ceste. Kto pozna usek medzi Kremnicou a Martinom, vie o com hovorim. Stara betonka, ktoru len kde tu zaplataju, ked je uz jama velka. ix35 si svizne poskakovala

po cely cas. Akoby sa tesila, ze si moze volne pobehovat po cerstvom vzduchu. Podobne ako ked sa utrhne mlada kobylka z uzdy a vyhadzuje kopytami nekoordinovane na kazdu stranu. Avsak ziadne vyrazne buchoty od zadnej napravy som nepostrehol, iba ak hrkotanie obsahu mojho kufru. Auto poskakovalo komplet cele, takisto ako vsetky ostatne auta, ktorymi som tuto "uzasnu" trasu absolvoval, a nebolo ich malo. Pravda vsak je aj to, ze sa mi este nepodarilo prechadzat tadial na Bavorakoch, Mercedesoch, Tuaregoch a neviem este akych hrackach zbohatlikov. Od ix35 necakajte na takejto ceste pohodlnu makku jazdu. Je to SUV a asi preto je tvrdsie (aspon ja si to tak zdovodnujem). Na normalnej ceste vsak nezistite nic. Aj po dnesnej jazde som s nou na ix350% spokojny

Tie divne zvuky od zadnej napravy, co avizovali na Prime, asi odpisali z nejakeho ineho testu pisalka na internete (mam dojem).
Dnes som stretol az tri kusy ix35. Jedna strieborna s CZ SPZ, jedna tmavohneda BA a jedna biela s prevoznou znackou. Zablikat som stihol len na tu cesku aj to az v poslednej chvili, lebo majitel si zjavne jazdu uzival. Vyrutil sa proti mne v naklonenej pozicii zo zatacky

. Hold po tych dazdoch nas zacina pribudat.