Jo, jo vytunil a ještě protáhnu 1.6ku po německý dálnici ... odjíždim 8. 12 tak doufám, že nenapadne nějaká holomajzna, nerad bych Ácu vohobloval o nějaký svodidloMartun píše:Vilda: takžes ho vytunil podložkama jó?![]()
Jedeš tam shánět vánoční dárky?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Jo, jo vytunil a ještě protáhnu 1.6ku po německý dálnici ... odjíždim 8. 12 tak doufám, že nenapadne nějaká holomajzna, nerad bych Ácu vohobloval o nějaký svodidloMartun píše:Vilda: takžes ho vytunil podložkama jó?![]()
Jedeš tam shánět vánoční dárky?
No jo, včera jí byl přesně jeden měsíc a jsem z ní úplně posr....nejMartun píše:VILDA: Neboj, vypadá to že do půlky prosince to bude v pohodě. Ale věř jim. Rosnička je rosnička!jéjej, tak ty máš vnučku! Tak to gratuluju! Tak mimo dudlíku a hrkačky může mít prvního plyšáka od dědy!
Dovolím si pochybovat. Mám v TP povolen "T" u 175/70 R14. Paradoxně u Atose s max. 147 je "H" a minimum "T"!?jaara píše:U nás platí celkem nesmyslný zákon, že rychlostní index pneu musí být o stupeň vyšší, než jaká je maximální rychlost. Takže H mají všechny auta s maximální rychlostí 170-190 km/h.
Ty máš na svém Ácovi pneu 175/70/14 ?? Já myslel že standartně mame všichni 185/65/14..?Rudolf píše:Dovolím si pochybovat. Mám v TP povolen "T" u 175/70 R14. Paradoxně u Atose s max. 147 je "H" a minimum "T"!?jaara píše:U nás platí celkem nesmyslný zákon, že rychlostní index pneu musí být o stupeň vyšší, než jaká je maximální rychlost. Takže H mají všechny auta s maximální rychlostí 170-190 km/h.
Já to nepsal.. Já nic, já muzikantHardcam píše:Mam max v TP 190km/h a rychlostni index H (210). Tomu, co napsal Martun, bych veril, sedi to na vsechny auta, co jsem mel...Lantra max 202, index V (240) atp...
Nemám, jenom jsou povolený v TPMartun píše: Ty máš na svém Ácovi pneu 175/70/14 ?? Já myslel že standartně mame všichni 185/65/14..?
Jinak ja mám index H, pak tam mám ješte povolený 195/55/15 V
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |