S Accentem na cestách.. výlety,dovolené + foto
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: S Accentem na cestách.. výlety,dovolené + foto
Ja som v Targu ešte nebol, tak som zvedavý
Priateľka tam občas chodieva s rodinou, oni sú z Beluše, tak to majú vcelku blízko.
No, veď nejak to s tým tankovaním urobím. Teraz tam mám na 530 km podľa PP, to by mi malo vydržať hoc aj do toho Krakowa a tam snaď majú nejaké väčšie pumpy. Ale na Shell po prečítaní hentej recenzie už nepôjdem.
Priateľka tam občas chodieva s rodinou, oni sú z Beluše, tak to majú vcelku blízko.
No, veď nejak to s tým tankovaním urobím. Teraz tam mám na 530 km podľa PP, to by mi malo vydržať hoc aj do toho Krakowa a tam snaď majú nejaké väčšie pumpy. Ale na Shell po prečítaní hentej recenzie už nepôjdem.
- Reklama
Uploaded with ImageShack.us
Na ceste z Poľska. Ja, moja láska a môj Accent V pozadí nádherný Oravský hrad.
PS - v Poľsku nakoniec predávajú tú Vervu, takže som natankoval to.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
PanFiluta krasne foto. To je z tej novej cesty? (mno novej ako novej - je taka dost rozhojdana, ale aspon sa nejazdi cez dediny a Oravci si trochu oddychnu)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Áno, cesta bola evidentne nová.
Keď sme po odfotení opäť nasadli a vyštartoval som, začala sa na mňa lepiť nejaká baba na škode fóbii a kedže sa fakt drzo lepila a to som tam mal stovku, vravím si - toto mi nejaká fóbia nesmie robiť ...... tak som dupol, za chvíľu som mal 130, škodá fóbia stále nalepená na mojom zadku..... a zrazu kamera
no ale už je to 10 dní a žiadna obálka neprišla, tak snaď tá kamera bola vypnutá......
tak sa na mňa lepila, že som rozmýšlal, či to nie je ako v tom vtipe, keď dedo zahákol trabanta za porsche
edit - ale zas je pravda, že sme boli naložení, takže Accent bol v danej chvíli určite o nejakých 400 kíl ťažší ako tá škodovka.
Keď sme po odfotení opäť nasadli a vyštartoval som, začala sa na mňa lepiť nejaká baba na škode fóbii a kedže sa fakt drzo lepila a to som tam mal stovku, vravím si - toto mi nejaká fóbia nesmie robiť ...... tak som dupol, za chvíľu som mal 130, škodá fóbia stále nalepená na mojom zadku..... a zrazu kamera
no ale už je to 10 dní a žiadna obálka neprišla, tak snaď tá kamera bola vypnutá......
tak sa na mňa lepila, že som rozmýšlal, či to nie je ako v tom vtipe, keď dedo zahákol trabanta za porsche
edit - ale zas je pravda, že sme boli naložení, takže Accent bol v danej chvíli určite o nejakých 400 kíl ťažší ako tá škodovka.
Tak týden dovolené v nádherné přírodě Českého švýcarska utekl jako voda a dneska už si s lítostí prohlížim jenom fotky Penzion " Pohoda " ve Všemilech si svoje jméno určitě zaslouží krásný místo bokem od silnice, super personal a výborný pivo !!! Jen za pivečko, jsme utratili 950 kč nojo, byla žížeň jako vo žních ... V celým penzionu nás přes týden bylo pouze pět hostů + náš jezevčík .... každej den jsme udělali parádní výlet a ani tři neděle by nestačily na to, aby to tady člověk trochu líp prolezl.
Ubytování uprostřed pískovcových skal ...
Výlet na Pravčickou bránu .... bezva výlet a neskutečná podívaná z vyhlídky, která je hned vedle brány. Jen ty kopce to byl záhul ... vycházeli jsme z obce Mezní louka a našlápli asi 6 - 7 kiláků po úbočí hor ...
Náš jezevčík, už toho měl chudák plný zuby a tak nakonec skončil ve svý transportní tašce a docela se pronesl, syčák malej ...
Ubytování uprostřed pískovcových skal ...
Výlet na Pravčickou bránu .... bezva výlet a neskutečná podívaná z vyhlídky, která je hned vedle brány. Jen ty kopce to byl záhul ... vycházeli jsme z obce Mezní louka a našlápli asi 6 - 7 kiláků po úbočí hor ...
Náš jezevčík, už toho měl chudák plný zuby a tak nakonec skončil ve svý transportní tašce a docela se pronesl, syčák malej ...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Další výlet do Hřenska a pěšky proti proudu řeky Kamenice, do přístaviště lodiček. Krásná projížďka loďkou " Divokou soutězkou Kamenice " opravdu to stojí za návštěvu. Kdo tam byl, mi určitě dá za pravdu ...
Taky návštěva Děčínské ZOO není k zahození, sice je malá, ale hezká. Ale největší zážitek byl, výstup na rozhlednu " Mariina skála " ... jen ten vejšlap je síla jsem zhubnul asi dvě kila ... to je ta boudička na vrcholu toho kamínku ...
A tady jedna fotečka ze zhora ... nafoceno asi půl hodiny potom, co jsem se nahoře probral po kolapsu
Taky návštěva Děčínské ZOO není k zahození, sice je malá, ale hezká. Ale největší zážitek byl, výstup na rozhlednu " Mariina skála " ... jen ten vejšlap je síla jsem zhubnul asi dvě kila ... to je ta boudička na vrcholu toho kamínku ...
A tady jedna fotečka ze zhora ... nafoceno asi půl hodiny potom, co jsem se nahoře probral po kolapsu
Tam jsem byl loni, parada, ale na tyden bych v CR asi nikam nejel.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- ZdeněkSvoboda
Vildo, moc pěkný. Ta transportní taška nemá chybu, jezevčík se měl
My se chystáme do polské Osvětimi, tak potom taky hodím nějaký postřeh.
My se chystáme do polské Osvětimi, tak potom taky hodím nějaký postřeh.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Hardcam : Nojo, týden je málo .... ale na podzim budu předělávat bytový jádro a tak škudlim každej den dovolený
Taky toho dovede trubka jeden pěkně zneužívat .... dokud jsem ji měl schovanou v báglu, tak šlapal jak hodinky, ale pak jsme ji vyndali ven ( měli jsme pod ní svačinu ) a jak ji zblejsknul, tak do ní sám zalez a už nechtěl venZdeněkSvoboda píše:Ta transportní taška nemá chybu, jezevčík se měl
Vilda: ja to spis myslel opacne, ze tyden by u nas na me byl moc...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam : Jo tááák .... jsem myslel, že na to jdeš vědecky a tak na to potřebuješ víc času já už jsem přece jen stařík a na všechno potřebuju trochu delší dobu, takže za mě .... osobně bych tam klidně 14náct dní vydržel proti dvěma dovoleným v Itálii, to byla příjemná změna ...
Vilda: To víš, Hardcam, to je už ta nová generace - přijet někam, vypíchnout jednu dvě třešničky (pozoruhodnosti) a zase rychle pelášit někam dál...
Ale jinak to musel být pohodový týden. Jen mě zmátla ta "divoká soutěska", já si to nějak spojil a pořád čekal fotku s "divokou vodou" a ona je tam hladina jak zrcadlo
Jo a psi, to jsou potvůrky vyčůraný. Úplně jsem ho viděl, jak začal simulovat únavu. Protože Ti naši to taky vždycky zkoušeli. Jen se nenašel nikdo, kdo by je nosil a taky byli o dost vzrostlejší
Ale jinak to musel být pohodový týden. Jen mě zmátla ta "divoká soutěska", já si to nějak spojil a pořád čekal fotku s "divokou vodou" a ona je tam hladina jak zrcadlo
Jo a psi, to jsou potvůrky vyčůraný. Úplně jsem ho viděl, jak začal simulovat únavu. Protože Ti naši to taky vždycky zkoušeli. Jen se nenašel nikdo, kdo by je nosil a taky byli o dost vzrostlejší
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Pro ty dva nade mnou : tak tak, kdyz nekam vyrazim, mam seznam, co chci navstivit (v jedne destinaci tak 3 mista) a zase sup jinam. U more je to samozrejme neco jinyho, to ten tyden vydrzim, ale 10 dni valeni je pro me taky moc.
Vcera jsem se vratil z Belgie, byl jsem tam dva dny, zbezne jsem prolitnul Antverpy (nejaky ten kostel, pristav, slavny narazi), pak Brusel (pivo, curajici panacek, pivo, katedrala, pivo, cokolada, pivo, hranolky, pivo pralinky, pivo a pivo) a zase supajdy domu. Idealni, mam dva magnety, ze jsem tam byl, ulezity jsem videl a muzu zase jinam. Na muj vkus tam bylo docela cerno a docela dost vagusu, oproti Parizi jsem cekal zlepseni, ale opak urcite ne. Pamatky ale krasny.
Vcera jsem se vratil z Belgie, byl jsem tam dva dny, zbezne jsem prolitnul Antverpy (nejaky ten kostel, pristav, slavny narazi), pak Brusel (pivo, curajici panacek, pivo, katedrala, pivo, cokolada, pivo, hranolky, pivo pralinky, pivo a pivo) a zase supajdy domu. Idealni, mam dva magnety, ze jsem tam byl, ulezity jsem videl a muzu zase jinam. Na muj vkus tam bylo docela cerno a docela dost vagusu, oproti Parizi jsem cekal zlepseni, ale opak urcite ne. Pamatky ale krasny.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Vilda
No tak vítej opět mezi námi chlape jeden! Jsem si říkal že jste určitě jeli na dovču. No a když jsi byl v DC v ZOO, taky jsi mohl zavolat.. to už je kousek
Fotečky krásný! Když jsi v těch kopcích, tak bych ti ještě doporučoval ještě navštívit Milešovku! Auto necháš v Bílce a pak hezky hoďku nahoru. Ovšem ten výhled nemá chybu! A když je super počasí vidíš aj tvoji domovinu na horizontu
No tak vítej opět mezi námi chlape jeden! Jsem si říkal že jste určitě jeli na dovču. No a když jsi byl v DC v ZOO, taky jsi mohl zavolat.. to už je kousek
Fotečky krásný! Když jsi v těch kopcích, tak bych ti ještě doporučoval ještě navštívit Milešovku! Auto necháš v Bílce a pak hezky hoďku nahoru. Ovšem ten výhled nemá chybu! A když je super počasí vidíš aj tvoji domovinu na horizontu
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Marťas, ani náhodou pro letošek mám kopce vyčerpaný .... už chodim jenom s kopce dolů a nahoru jedu autobusem sem vošlapanej jako rejč .... jen jsem si přečetl slovo Milešovka a rozboleli mě nohy
A mobil jsem na začátku dovolený vypnul a pohodil v pokoji ... nemám ho rád a na dovče musí bejt klídek
A mobil jsem na začátku dovolený vypnul a pohodil v pokoji ... nemám ho rád a na dovče musí bejt klídek