S Accentem na cestách.. výlety,dovolené + foto

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Odpovědět
PanFiluta
*

Re: S Accentem na cestách.. výlety,dovolené + foto

Příspěvek od PanFiluta »

Ja som v Targu ešte nebol, tak som zvedavý :)
Priateľka tam občas chodieva s rodinou, oni sú z Beluše, tak to majú vcelku blízko.

No, veď nejak to s tým tankovaním urobím. Teraz tam mám na 530 km podľa PP, to by mi malo vydržať hoc aj do toho Krakowa a tam snaď majú nejaké väčšie pumpy. Ale na Shell po prečítaní hentej recenzie už nepôjdem.
Reklama

PanFiluta
*

Příspěvek od PanFiluta »

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Na ceste z Poľska. Ja, moja láska a môj Accent :) V pozadí nádherný Oravský hrad.

PS - v Poľsku nakoniec predávajú tú Vervu, takže som natankoval to.
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

PanFiluta krasne foto. To je z tej novej cesty? (mno novej ako novej - je taka dost rozhojdana, ale aspon sa nejazdi cez dediny a Oravci si trochu oddychnu)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
PanFiluta
*

Příspěvek od PanFiluta »

Áno, cesta bola evidentne nová.
Keď sme po odfotení opäť nasadli a vyštartoval som, začala sa na mňa lepiť nejaká baba na škode fóbii a kedže sa fakt drzo lepila a to som tam mal stovku, vravím si - toto mi nejaká fóbia nesmie robiť :D...... tak som dupol, za chvíľu som mal 130, škodá fóbia stále nalepená na mojom zadku..... a zrazu kamera :D

no ale už je to 10 dní a žiadna obálka neprišla, tak snaď tá kamera bola vypnutá......

tak sa na mňa lepila, že som rozmýšlal, či to nie je ako v tom vtipe, keď dedo zahákol trabanta za porsche :D

edit - ale zas je pravda, že sme boli naložení, takže Accent bol v danej chvíli určite o nejakých 400 kíl ťažší ako tá škodovka.
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Tak týden dovolené v nádherné přírodě Českého švýcarska utekl jako voda a dneska už si s lítostí prohlížim jenom fotky :cry: Penzion " Pohoda " ve Všemilech si svoje jméno určitě zaslouží =D> krásný místo bokem od silnice, super personal a výborný pivo !!! Jen za pivečko, jsme utratili 950 kč :lol: nojo, byla žížeň jako vo žních ... :wink: V celým penzionu nás přes týden bylo pouze pět hostů + náš jezevčík .... každej den jsme udělali parádní výlet a ani tři neděle by nestačily na to, aby to tady člověk trochu líp prolezl.

Ubytování uprostřed pískovcových skal ...
P1070002.JPG
P1070002.JPG (100.57 KiB) Zobrazeno 603 x
Výlet na Pravčickou bránu .... bezva výlet a neskutečná podívaná z vyhlídky, která je hned vedle brány. Jen ty kopce [-o< to byl záhul ... vycházeli jsme z obce Mezní louka a našlápli asi 6 - 7 kiláků po úbočí hor ...
P1070114.JPG
P1070114.JPG (99.89 KiB) Zobrazeno 603 x
Náš jezevčík, už toho měl chudák plný zuby a tak nakonec skončil ve svý transportní tašce :D a docela se pronesl, syčák malej ...
P1070130.JPG
P1070130.JPG (96.1 KiB) Zobrazeno 603 x
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024

Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný

Yamaha Midnight Star 1300 De luxe

New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Další výlet do Hřenska a pěšky proti proudu řeky Kamenice, do přístaviště lodiček. Krásná projížďka loďkou " Divokou soutězkou Kamenice " opravdu to stojí za návštěvu. Kdo tam byl, mi určitě dá za pravdu ...
P1070218.JPG
P1070218.JPG (115.31 KiB) Zobrazeno 603 x
Taky návštěva Děčínské ZOO není k zahození, sice je malá, ale hezká. Ale největší zážitek byl, výstup na rozhlednu " Mariina skála " ... jen ten vejšlap je síla :shock: jsem zhubnul asi dvě kila ... to je ta boudička na vrcholu toho kamínku ...
P1070223.JPG
P1070223.JPG (82.1 KiB) Zobrazeno 603 x
A tady jedna fotečka ze zhora ... nafoceno asi půl hodiny potom, co jsem se nahoře probral po kolapsu :D
P1070237.JPG
P1070237.JPG (81.73 KiB) Zobrazeno 603 x

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Tam jsem byl loni, parada, ale na tyden bych v CR asi nikam nejel.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
ZdeněkSvoboda

Příspěvek od ZdeněkSvoboda »

Vildo, moc pěkný. Ta transportní taška nemá chybu, jezevčík se měl :D/
My se chystáme do polské Osvětimi, tak potom taky hodím nějaký postřeh.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Hardcam : Nojo, týden je málo .... ale na podzim budu předělávat bytový jádro a tak škudlim každej den dovolený :?
ZdeněkSvoboda píše:Ta transportní taška nemá chybu, jezevčík se měl :D/
Taky toho dovede trubka jeden pěkně zneužívat .... dokud jsem ji měl schovanou v báglu, tak šlapal jak hodinky, ale pak jsme ji vyndali ven ( měli jsme pod ní svačinu ) a jak ji zblejsknul, tak do ní sám zalez a už nechtěl ven :D

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Vilda: ja to spis myslel opacne, ze tyden by u nas na me byl moc... :mrgreen:

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Hardcam : Jo tááák .... jsem myslel, že na to jdeš vědecky a tak na to potřebuješ víc času :D já už jsem přece jen stařík a na všechno potřebuju trochu delší dobu, takže za mě .... osobně bych tam klidně 14náct dní vydržel :wink: proti dvěma dovoleným v Itálii, to byla příjemná změna ...

Gandalf

Příspěvek od Gandalf »

Vilda: To víš, Hardcam, to je už ta nová generace - přijet někam, vypíchnout jednu dvě třešničky (pozoruhodnosti) a zase rychle pelášit někam dál... :wink:
Ale jinak to musel být pohodový týden. Jen mě zmátla ta "divoká soutěska", já si to nějak spojil a pořád čekal fotku s "divokou vodou" a ona je tam hladina jak zrcadlo :mrgreen:
Jo a psi, to jsou potvůrky vyčůraný. Úplně jsem ho viděl, jak začal simulovat únavu. Protože Ti naši to taky vždycky zkoušeli. Jen se nenašel nikdo, kdo by je nosil a taky byli o dost vzrostlejší :wink:
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Pro ty dva nade mnou :mrgreen: : tak tak, kdyz nekam vyrazim, mam seznam, co chci navstivit (v jedne destinaci tak 3 mista) a zase sup jinam. U more je to samozrejme neco jinyho, to ten tyden vydrzim, ale 10 dni valeni je pro me taky moc.
Vcera jsem se vratil z Belgie, byl jsem tam dva dny, zbezne jsem prolitnul Antverpy (nejaky ten kostel, pristav, slavny narazi), pak Brusel (pivo, curajici panacek, pivo, katedrala, pivo, cokolada, pivo, hranolky, pivo pralinky, pivo a pivo) a zase supajdy domu. Idealni, mam dva magnety, ze jsem tam byl, ulezity jsem videl a muzu zase jinam. Na muj vkus tam bylo docela cerno a docela dost vagusu, oproti Parizi jsem cekal zlepseni, ale opak urcite ne. Pamatky ale krasny.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Martun
Moderátor

Příspěvek od Martun »

Vilda
No tak vítej opět mezi námi chlape jeden! :wink: Jsem si říkal že jste určitě jeli na dovču. No a když jsi byl v DC v ZOO, taky jsi mohl zavolat.. :lol: to už je kousek :wink:
Fotečky krásný! =D> Když jsi v těch kopcích, tak bych ti ještě doporučoval ještě navštívit Milešovku! Auto necháš v Bílce a pak hezky hoďku nahoru. Ovšem ten výhled nemá chybu! A když je super počasí vidíš aj tvoji domovinu na horizontu :wink:
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW

prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Marťas, ani náhodou :D pro letošek mám kopce vyčerpaný .... už chodim jenom s kopce dolů a nahoru jedu autobusem :lol: sem vošlapanej jako rejč .... jen jsem si přečetl slovo Milešovka a rozboleli mě nohy :P

A mobil jsem na začátku dovolený vypnul a pohodil v pokoji ... nemám ho rád a na dovče musí bejt klídek 8)

Odpovědět

Zpět na „New Accent - Pokec“