Inak pecka, vzadu ten výfuck, mňamky!
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Martun píše:Jo, taky jsem si říkal že je jak kulomet!neskutečný.. člověk se podívá na ty dva osmiminutový příspěvky a seš z toho unavenej, jak rychle mele..
![]()
![]()
Vilda
Jo, dřevo viděli u mě, tak to normálně obšlehli prevíti![]()
Zatím ne. nějak se se mnou odmítaj bavit, Turci jedni..Ale zkouším to přes ebay.. tak uvidíme!
Jinak , pokud tohle nevyjde, tak mám jednoho šikovnýho známýho tunera.. tak by to třeba dokázal udělat... mám ho jako druhou možnost.. Zatím na to nějak netlačím, auto jezdí i bez toho...
Ale do jarního srazu bych to rád měl...
Jojo, přesně tak.. jiná maska a naprosto v pohodě.. Hlavně ty zadní světla se mi líběj.. ale nějak se nedaj sehnat jako náhradní díl...Vilda píše:Márty souhlas.... s tou maskou to přeťápli, ale jinak pro mě dobrý ......
No hurá!Vilda píše: Jo a Marťas, viděl jsem Rio sedanstál v Globusu na krytým parkovišti a vůbec nevypadal špatně .... zlaťák jako máš ty. Na rozdíl od Accenta, má černý pásy v náraznících a na dveřích .... docela pěkný auto ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |