I zázraky se někdy dějí...Vilda píše: Spíš mě zaráží ten motor, taková porce kiláků při kvalitě naší nafty ..
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Silenced :-#](./images/smilies/eusa_silenced.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
I zázraky se někdy dějí...Vilda píše: Spíš mě zaráží ten motor, taková porce kiláků při kvalitě naší nafty ..
69pavel píše:tak muzu konstatovat ze po vymene zadnich tlumicu za KYB Aca sedi jak pribity v zatackach a tam kde drive jsem si musel davat majzla abych nebyl v prikope tak ted to proficim, zrejme ty tlumice jsou na ACcu poddimenzovane, kdezto na KIA je dostacujici. dokonce uz i deti prestaly mit morskou nemoc kdyz jedem nekde dal. jeste to che vymenit predni tlumice za KYB a uz to bude dokonale.
podvozek jako takovy je lepsi nez na puvodnich tlumicech, dle me by jeste chtelo trochu posilit zadni pera, prijdou mi slabe,zvlast kdyz nalozis neco do kufru(bagaz). kdyz jsem porovnaval drahu tlumice orig, s KYb tak na orig pri bezenem zatizeni tak draha nebyla moc velka a potom mohlo dochazet v zatackach pri properovani za tlumice dojdou na doraz a potom to peruje na pneu, proto zrejme horsi jizdni vlastnosti v zatackach(snaha odskakovat), kdezto u KYB je draha o asi 5 cm delsi takze tim asi nedochazi k properovani na doraz, jak jsem psal mozna by to trochu chtelo posilit pruziny ale ty pridavne pera od MADU se mi zda uz moc.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |