](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Moderátor: Moderátoři
U nas je presne taka vystavena v show roome s velkou tabulou na streche: Akcia - Hyundai leasing. Nepytal som sa, ale asi by bola aj hned k mani.FISHkaa píše:březen/květen 2.0 benzín Style + okno do nebe, bílá
Edit: manuál
ja cakam od polovicky februara - silnejsi diesel, vybava premiumnightx píše:Kdopak jak dlouho čeká na IX 35-tku ? Já stále čekám od 3.3a furt nic ... je někdo kdo čeká déle než já?
To snad ani neni mozne ze auto jeste od poloviny unora nemas ? A jak se ktomu stavi prodejce nebo importer? No vidim ze vtom maji opavdu dost bordylek....milan74kb píše:ja cakam od polovicky februara - silnejsi diesel, vybava premium
takze aj premiovo asi cakam
Tak to gratulujuTeď mi volal dealer,že už mám auto vyrobený a je v centrálním skladu.Musí se jenom vyexpedovat atd,tak prej ještě týden a budu mít auto doma
tak to gratuluju! Kdy sis jí objednával?Foxis píše:Teď mi volal dealer,že už mám auto vyrobený a je v centrálním skladu.Musí se jenom vyexpedovat atd,tak prej ještě týden a budu mít auto doma.(obj.12.3.2010.2.0clasic+vybava)
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |