Nehody
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
To Honzik: A není to jinými slovy to, o čem tady už dva dny mluvím? Problém je v tom, že jsme se shodli, že za tím je všeobecný bordel, ale obsere to jen pár šoférů, kteří byli ve špatnou dobu na špatném místě a nebudou schopni dokázat, že měli zadek rozbitý o vteřinku dříve, než předek
Dříve: ..... a Santa Fe 2,4, manuál
nyní khaki Santa 2,2 Dynamic, manuál
nyní khaki Santa 2,2 Dynamic, manuál
- Reklama
Howgh!
Kucííí, nechme toho, už je to tady jak na Tuning-foru jeden něco řekne a dvacet se do něj pustí.... Začíná to zabíhat do osobních šarvátek a to není dobrý.... Prostě - stalo se, každej na to máme svůj vlastní názor (včetně mě), ale to už jaksi tu nehodu nevrátí.
Takže - až příště pojedeme po D1, dávejme majzla... (Já tam tedy pojedu teď ve čtvrtek a pokračuju směrem Amsterdam a skoro okamžitě zpátky, takže doufám, že mě nic podobného na těch 2250 km na téměř jeden zátah nepotká.....)
A ať to bylo jakkoliv, bohužel v rozporu s mým názorem o pár stran dříve musím uznat, že je pravda, co psal Rade622 - staré dobré "co neubrzdíš, to neukecáš"....
Kucííí, nechme toho, už je to tady jak na Tuning-foru jeden něco řekne a dvacet se do něj pustí.... Začíná to zabíhat do osobních šarvátek a to není dobrý.... Prostě - stalo se, každej na to máme svůj vlastní názor (včetně mě), ale to už jaksi tu nehodu nevrátí.
Takže - až příště pojedeme po D1, dávejme majzla... (Já tam tedy pojedu teď ve čtvrtek a pokračuju směrem Amsterdam a skoro okamžitě zpátky, takže doufám, že mě nic podobného na těch 2250 km na téměř jeden zátah nepotká.....)
A ať to bylo jakkoliv, bohužel v rozporu s mým názorem o pár stran dříve musím uznat, že je pravda, co psal Rade622 - staré dobré "co neubrzdíš, to neukecáš"....
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Presne tak.Jen jedna mala vecna,kdyz tu bude vic policie(me to nevadi) a budou nas kontrolovat(pro nektere buzerovat) tak budeme poslouchat keci ze jsme policejni stat!honzik píše:Že vás to ještě baví se tom dohadovat kdo je vinen a kdo ne.Chyba je v celkovém systému tohodle státu když toleruje neohleduplnost řidiču kteří nevědí jak se chovat na silnici,nedostatek peněz pro silničáře kteří jezdí v mnoha případech se starou technikou,nevyhovující stav dálnic na dnešní provoz,amatárské chování policie.Jak je možné že v NDR když je nějaká kalamitní situace na dálnici policie zastavý provoz a silničáři nejdříve dají dálnici do pořadku a pak to pustí?Jak je možná že na dálnicích v NDR vydím tolik policie jako v CZ za celí rok,proč mají takoví respekt že i když je místy neomezená rychlost většina řidiču když je vidí tak raději zpomalí.Proč když sněží,prší sníží se na dalnici rychlost tak nějak automaticky?Tady u nás si každej dělá na silnici co chce ale proč by to nedělal když muže.Každej zkouší kam až muže zajít když není sila která by mu ta zatrhla.Musel by se změnit celej systém aby se něco zlepšilo.Proč mužou cikani demolovat byty a nic se jim nestane?Vše je o systemu v CZ.Tod muj nazor na celou věc
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Sonata 2.0 2002
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To není můj "rudý žralok",tentokrát jsem vyrazil na kole. A co ty,máš klidné noci(a hlavně tiché ). Zdravím Mirku i mrňouska.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Si pis ze jo,v 21,00 usne a probudi se potvurka ve 04,00 rano.Nadlabne se a chrni do 8,30.Rek bych ze pohoda,skoda ze to nevidrzi bez papu az do rana! Pozdrav vyridim neboj.
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=330
debata (az od pulky at zbytecne nectete )o tom ze nehody by se mely poustet v bedne a autoskole......
vypada to ze se toho co nevidet dockame uz na tom pracojou
debata (az od pulky at zbytecne nectete )o tom ze nehody by se mely poustet v bedne a autoskole......
vypada to ze se toho co nevidet dockame uz na tom pracojou
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/clanek/137461-v-o ... mrtvi.html tu trat znam jak svoje boty ten kdo zna ostravu tak nezachape co ten řidič dělal ... vždy přijede jedna tranvaj a odiždi druha a potkava na cestě v dolní lhotě protijedouci tranvaj. něco jak na pětřin jak se jede ...ale co to proved ten řidič nechapu... tragedie ... sem si řikal co mi kolem baraku jezdi tolik hasiču a sanitek řikal jsem si aha na opavu to musibyt masakr a ted tohle.....
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
koupeno 10/2010
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
taky doufam dvě děti mrtve to zabli nejvice.. jinak se to stalo hned za kouplaištěm na vřesinu jak se jede tam je to do zatačky a tranvaje to tam rubou 50km/h a navic dynamicka brzda tomu moc nepomuže....tragedie ....
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
koupeno 10/2010
koupeno 10/2010