Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Pockaj, mna zaujali ti policajtiFulli píše:u nas tiez trosku nasnezilo tak sme sa boli s kamaratom vyblaznit, nasli sme si krasne velke parkovisko a dalej to uz poznate,,,,hrabanie gum, rev motora len sme si nejako neuvedomili ze bolo pol jednej v noci a prekazili nam to policajti....ale bola to pecka....ako jednoducho sa daju robit hodiny na mieste
Fullii je z Prievidze rovnako ako ja...aj mna to zaujalo kde ste to boli? ja ako neplnolety obcanEngineer píše:Pockaj, mna zaujali ti policajtiFulli píše:u nas tiez trosku nasnezilo tak sme sa boli s kamaratom vyblaznit, nasli sme si krasne velke parkovisko a dalej to uz poznate,,,,hrabanie gum, rev motora len sme si nejako neuvedomili ze bolo pol jednej v noci a prekazili nam to policajti....ale bola to pecka....ako jednoducho sa daju robit hodiny na miesteco dalej? a kde to bolo, odkial si?
super.soso píše:My v bratislave si mozme o snehu len snivat.
aha sorry som si nejak myslel ze ked mas na znacke PD ze budes priamo znejFulli píše:ja nie som s prievidze ale z handlovej a pred sportovou halou je take pekne zasnezene parkovisko a da sa tam pekne vystrajat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |