emblémy Tuscani
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
Re: emblémy Tuscani
Aaaaha, ja jsem se to ho nevsiml...predam mu t, jen nevim, jak jsou na tom s tou dovolenou.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Tak jsem si ten emblem objednal z tuscanipassion.com
Musím říct, že sundávat původní emblem Hyundai byla katastrofa! Nedá se to vůbec srovnat se sundáváním znaku z kapoty. Člověk musí prakticky páčit, dokud to nevytrhne. Bohužel se to neobešlo bez dvou škrábanců, no zkusím je nějak zahladit
Musím říct, že sundávat původní emblem Hyundai byla katastrofa! Nedá se to vůbec srovnat se sundáváním znaku z kapoty. Člověk musí prakticky páčit, dokud to nevytrhne. Bohužel se to neobešlo bez dvou škrábanců, no zkusím je nějak zahladit
- Přílohy
-
- 1.JPG (160.58 KiB) Zobrazeno 320 x
Hyundai Tuscani 2003, 2.7 V6
No ja som sa do toho nechcel pustat lebo som cital vsade na forach ze tam je riziko vystrelenia airbagu a dvom ci trom to dokonca aj vystrelilo. Ja som radsej prelepil ten stary znak a neni to vidiet.FreeSoul píše:Tak jsem si ten emblem objednal z tuscanipassion.com
Santa Fe 2007 2.2 crdi 114kw
Lancia Lybra SW
Lancia Lybra SW
Já to taky zkoušel sundavat asi 20 minut a pak když jsem tam zlomil nožík a kus mi tam zůstal sem taky přelepil původní a není to vůbec vidět,tak když mě omrzí ten co mám tak to jednoduše odlepímNo ja som sa do toho nechcel pustat lebo som cital vsade na forach ze tam je riziko vystrelenia airbagu a dvom ci trom to dokonca aj vystrelilo. Ja som radsej prelepil ten stary znak a neni to vidiet.Tak jsem si ten emblem objednal z tuscanipassion.com
vystřelení airbagu při jakékoli manipulaci na volantu je nesmysl. Můžeš do něj mlátit kladivem klidně celý den a nevystřelí.....jedině bys musel sundat airbag a poslat mu na kabely napětí. Vystřelení určuje jednotka s akceleračními čidli.
A pokud odpojíš baterii, je vystřelí vyloučeno zcela.
A pokud odpojíš baterii, je vystřelí vyloučeno zcela.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
No tak se ti to povedlo to vylomcovat
Jo airbag by vystrelit nemel ale proc pred tim vsude varujou to pak teda nevim takze taky sem mel strach to lomcovat a lamat kombinackama a to ze si to skrabnul se nedivim je to fakt masakr
Jo airbag by vystrelit nemel ale proc pred tim vsude varujou to pak teda nevim takze taky sem mel strach to lomcovat a lamat kombinackama a to ze si to skrabnul se nedivim je to fakt masakr
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
měnil jsem ten emblem a vše šlo hladce - za 30 vteřin nebylo co řešit. Asi jsem měl štěstí...
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
tak to mi rekni jak si ho urval nebo si mel nejaky specialni nuzky na kov ? )hawk píše:měnil jsem ten emblem a vše šlo hladce - za 30 vteřin nebylo co řešit. Asi jsem měl štěstí...
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Tak jedině jestli to už někdo před tebou neměnil, jinak si to nedokážu vysvětlithawk píše:měnil jsem ten emblem a vše šlo hladce - za 30 vteřin nebylo co řešit. Asi jsem měl štěstí...
Já to nejdřív zkoušel asi 5 minut šetrně a když se to prakticky nepohnulo, tak jsem to dalších 15 minut trhal jako ďábel
Hyundai Tuscani 2003, 2.7 V6
- KUPIS
- **
- Kontaktovat uživatele:
To já to nejprve podebral dokola ohnutým plochým šrobovákem(5mm) přes příborovej nuž asi 15minut(příborák poti poškrábání volantu)Pěknej pakec!!A pak kleštičkama cvaknul a odtrhul.Šloto na p...!!!Ale není to dokola poničený(naštěstí)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj...jestli mate zajem, mam navic jeden emblem na volant ...objednaval jsem ho z: http://www.performancecoupe.co.uk/Gen3C ... lBadge.htm
Na cene se dohodnem kontakt svoboda@centrum.cz
Na cene se dohodnem kontakt svoboda@centrum.cz
J.S.
- tommy_coupe
- **
Taky jsem přemýšlel, že bych vyměnil všechna loga Hyundai za Tuscani, ale zatím jsem se do toho nepustil právě kvůli tomu logu na volantu - loga která nabízí na ebay mi nepřijdou moc kvalitní...myslíte, že jsou originální?...docela bych se bál, že to bude padat dolu, žloutnout a tak...no nevím...
HYUNDAI COUPE GK 1.6 r.v. 2002
Chci měnit loga na loga mužete mi někdo dooručit odkud je nakoupit?
Libilo by se mi na volant logo Tuscani Speedmachine což asi tady nikdo nemá
- Přílohy
-
- speedmachine.png (174.52 KiB) Zobrazeno 1189 x
Nabízím:
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
já mám doma možná ještě jedno kulatý dozadu nebo dopředu, zítra kouknu, nechal bych ho za babkuViki píše:Chci měnit loga na loga mužete mi někdo dooručit odkud je nakoupit?
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz