To automatický sklápění zrcátky při zpátečce by se mi docela hodilo. Občas si ho skloním při parkování a druhý den, když předjížím, tak vidím, že nic nevidímGandalf píše:Vilda: super snímek
Jinak, jak už bylo řečeno, každá taková technická pomůcka je věc dvojsečná - 1000x pomůže a pak může nechtěně i uškodit. Každý si to musí rozhodnout sám, já osobně bych konkrétně trojblik nechtěl a to jsem myslím poctivý "blikač" Ale je i spousta pomůcek, které v této oblasti velmi oceňuji, takové ESP (vypínatelné) je úžasná věc. Měl jsem možnost si to vyzkoušet na uježděném sněhu a nechápal jsem, to samé TC, ale i jednodušší "hlouposti" jako třeba automatické sklonění bočního zpětného zrcátka při zařazení zpátečky...
Komfortní blikání - trojblik
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Komfortní blikání - trojblik
Hyundai Accent 2007, 1.4 16V DOHC, Celadon blue - Přenecháno mamce => nabouráno
Peugeot 407, 3.0 V6 155kW, Bílé zlato - Prodáno
Renault Megane III 2010, 1.6 16V, Červená
Peugeot 407, 3.0 V6 155kW, Bílé zlato - Prodáno
Renault Megane III 2010, 1.6 16V, Červená
- Reklama
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Koukám se to pěkně k trojbliku rozjelo...
... ale pořád mi nikdo nepopsal, jak to teda vlastně funguje a jestli to je stejný jako u VW jak jsem to popsal výše
... ale pořád mi nikdo nepopsal, jak to teda vlastně funguje a jestli to je stejný jako u VW jak jsem to popsal výše
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
každej trojblik bude fungovat stejně ne??Stejně jak funguje každé ABS stejně
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- cert
- Kontaktovat uživatele:
no právě že ne...mirpie píše:každej trojblik bude fungovat stejně ne??Stejně jak funguje každé ABS stejně
u některých aut, to prostě pustíš a nemáš šanci to vypnout jinak než zacvaknutím do aretace. U VW co jsem zkoušel to jde tak, že o páčku klepneš a spustí se trojblik, pokud ale páčku podržíš jakoby přes jedno bliknutí, tak to bliká jen tak dlouho, jak dlouho jí držíš a žádný trojblik se nekoná... už jsem to tu psal
Pokud by to takhle bylo, tak do toho jdu, pokud to vypnout nejde, tak to nechci... a proto se tu ptám .
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Zdar, nevim zda by to slo z Oplika do Hyundaie ale ja uz modul mam doma a co nejdrive montuji, cena lidova
https://www.astra-g.cz/trippling-funkci ... lach-opel/
- cert
- Kontaktovat uživatele:
to nabízí jako origo příslušenství a auto mám 5 měsíců starý, tak aby nebyly připomínky ohledně záruky...milosh píše:Zdar, nevim zda by to slo z Oplika do Hyundaie ale ja uz modul mam doma a co nejdrive montuji, cena lidova
ale funkce a ovládání je tam pěkně popsaný, takovou informaci bych rád od někoho, kdo má ten originál od
Tak tomu naprosto rozumím a jsem rád, že jsi to vzal s humorem......Vilda píše:Rokolo : Takhle se tváří člověk když je v práci a nejhorší na tom je, že si ten ksicht sebou bere i domů Já se začnu tvářit vesele, až po dvou - třech dnech volna a pak jdeš do práce a je to zase v háji
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
To cert: U Mercedesu trojblik vypnout nejde, tím myslím, že samotná funkce nejde deaktivovat a jakmile ho zmáčkneš, tak taky ne .... prostě dobliká
To Rokolo: Jedině s humorem jsem veselej člověk a z tý fotky to vyloženě čiší ... držka alá žaludský eso
To Rokolo: Jedině s humorem jsem veselej člověk a z tý fotky to vyloženě čiší ... držka alá žaludský eso
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Tak ten trojblik sa dá objednať a stojí okolo 43 €.
Asi si to dám namontovať.
Asi si to dám namontovať.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
Teď jsem pár dnů jezdil se současným modelem Golfa a trojblik tam na mě působil dost příjemně, zvykl jsem si na něj rychle a bral ho za chvilku zcela automaticky. Jen se mi, upřímně řečeno, nechce kvůli tomu navštěvovat servis a ještě k tomu vysolit nemalou částku...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Dám to namontovať pri 2.garančke, ktorú mám o mesiac, takže dve muchy jednou ranou. Ten trojblik chválil aj kolega, čo má fábiu, že je to dobrá vec. No a peniaze...boli a budú, len nie v tých správnych rukách Nedal som si ani elektróny, ani tmavé sklá,...tak si dám trojblik.
Už som sa definitívne rozhodol.
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Fajn, pak sem prosím Tě napiš, jak to funguje (ve smyslu jak jsem psal výše). Dík.palčo píše:Dám to namontovať pri 2.garančke, ktorú mám o mesiac, takže dve muchy jednou ranou. Ten trojblik chválil aj kolega, čo má fábiu, že je to dobrá vec. No a peniaze...boli a budú, len nie v tých správnych rukách Nedal som si ani elektróny, ani tmavé sklá,...tak si dám trojblik.
Samozrejme, že napíšem. Dúfam, že s tým budem spokojný.
Tak, trojblik je namontovaný. Mne to vyhovuje, len si musím zvyknúť-bol som naučený zapínať páčku do polohy zapnutých smeroviek a potom ju vypínať. Teraz je to podľa mňa super. Ťuknem do páčky a smerovka zabliká trikrát. Ak sa pomýlim, tak ťuknutím na opačnú stranu, tá zruší trojblik a preblikne. Ja som spokojný.
mozes napisat co ta to stalo , kolko trvala montaz a kde si si to dal montovat?palčo píše:Tak, trojblik je namontovaný. Mne to vyhovuje, len si musím zvyknúť-bol som naučený zapínať páčku do polohy zapnutých smeroviek a potom ju vypínať. Teraz je to podľa mňa super. Ťuknem do páčky a smerovka zabliká trikrát. Ak sa pomýlim, tak ťuknutím na opačnú stranu, tá zruší trojblik a preblikne. Ja som spokojný.
Dik.
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Ebony Black r.v.2009, 4.9L/100km