Tak už začínám být nasr...... Normálně jsem odpojil baterku, sundal a prostříkal všechny ty čidla a konektory kontaktolem, pohodička, jedu na nákup-ujel jsem asi 10km a celkem bez problémů či nějakého škubání. JENŽE!!! Když jsem jel domů, tak jsem si řekl, že taky jednou vezmu nějakej "lepší" benzín a tak jsem natankoval asi 10l Shell V-Power. Ujel jsem asi 5 km a začala svítit kontrolka Check Engine. Tak a teď babo raď, jestli je to tím, že jsem se vrtal v těch konektorech a nebo jestli je to tím benzínem od Shellu Zajímavé je, že když vypnu motor a znovu ho nahodím, tak ta kontolka asi 3 minuty nesvítí.....
bych řek že je to kabelama jak ses v tom mrdal atd..podle mě benzínem ne..teda pokud to nebylo fakt svinstvo do prázdný nádrže...ale i tak to je blbost..
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
Ahoj,zkusit znova projít kabely a káblíky jestli nějakej není volnej nebo vypadnutej,ještě se zkus podívat při nastartovaném motoru jetli to někde nejiskří hodně zdaru
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018 HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Hmm, všechno jsem to prošel ještě jednou, zřejmě se něco odpojit nesmí a nebo jsem to nějak po....., já už fakt nevím. Jen tak mimochodem jsem si zajel do Butovic, jestli by mi tam neprojeli seznam závad-no neuvěřitelnej přístup, že prej nemaj čas, že se musím objednat a takový kecy. Slušně se chovali akorát, když jsme tam kupovali nového Accenta. Zajel jsem tedy do NUBO CARu na Zbraslav, tam byl velice ochotný pán, pokecali jsme, ale bohužel to s diagnostikou neuměl. Ale říkal, ať přijedu zítra ráno, že se na to podívaj.
Naposledy upravil(a) Rybář dne 01 říj 2009, 17:32, celkem upraveno 1 x.
Udělej si to doma, stačí 10cm drátu a hned ti to řekne na kterým čidle to je. Je to v anglickým SM, Musíš spojit na déle než 3sekundy L-wire a GND, konektor je někde tady nakreslenej.
Lantra J2 fl 2,0 r.v.1999 LPG
Lantra J2 1,8 16V, po poctivých 350 000 km odchod na odpočinek (zdroj ND)
Neboj se vlka, nic to není. Anglicky umíš? Chce to jenom spojit ten vývod 15 a 4 na cca 4 sekundy, pak ti začne blikat 2222(blik .. blik .....blik .. blik ...... blik..blik.......blik..blik......................................blik..... atd), pak to spojíš znova na cca4s a začnou ti běhat kódy až do doby kdy to vybliká 3333(konec). Až z toho ten kód dostaneš, tak ho napiš, ti ho rozluštím.
Lantra J2 fl 2,0 r.v.1999 LPG
Lantra J2 1,8 16V, po poctivých 350 000 km odchod na odpočinek (zdroj ND)