Nazdárek kolegáčku já jsem taky vlastně podle trvalého pobytu z ČM tak jsem zvědav kdy se potkáme jinak ulice Kpt.Str..

Moderátoři: miooo, Moderátoři
nazdar sousede.. ja jsem z dygrýnovýPavel M píše:Nazdárek kolegáčku já jsem taky vlastně podle trvalého pobytu z ČM tak jsem zvědav kdy se potkáme jinak ulice Kpt.Str..
tak to je fakt dobrý tak až bude chvíle hoddíme pokecdream23 píše:nazdar sousede.. ja jsem z dygrýnovýPavel M píše:Nazdárek kolegáčku já jsem taky vlastně podle trvalého pobytu z ČM tak jsem zvědav kdy se potkáme jinak ulice Kpt.Str..
Na vzorníky pozor, ta moje barva byla uplně jiná na vzorníku ( horší ) než v realu. Chce to vidět auto na živo a v barvě na celé ploše. Tu modrou jsem na živo ještě neviděl.dream23 píše:Ahoj. nová santa mě na první pohled(i pojezd) prostě uchvátila a rozhodl jsem se jí koupit. Teď mám možnost koupit barvu blue onyx, oproti obrázku navíc s interiérem v béžový kůži ..
k videni tu
v autosalonu ji ale budou mit az za mesic. Nevidel jste nekdo tuto barvu na živo? já jenom na fotkách a vzorníku a vím že tyhle hodně klamou(obzvlášť u barev na santafe) Zajímalo by mě jak ta barva vypadá v realu? Kdybyste věděli o autosalonu kde ji maj jako předváděčku dejte mi pls vědět.
díky david
Až jí uvidím naživo, tak si udělám názor. Jinak to nevypadá špatně.neon píše:Barva tmavo modrá - resv.světle tmavo modrá je na voze pěkná,klidně ber.
Jinak mám dotaz na new santy majitele - co říkáte na novou CAPTIVU CHevrolet - také pěkné auto - odpovězte !! Čau
Čau Davide,dream23 píše:Ahoj. nová santa mě na první pohled(i pojezd) prostě uchvátila a rozhodl jsem se jí koupit. Teď mám možnost koupit barvu blue onyx, oproti obrázku navíc s interiérem v béžový kůži ..
k videni tu
v autosalonu ji ale budou mit az za mesic. Nevidel jste nekdo tuto barvu na živo? já jenom na fotkách a vzorníku a vím že tyhle hodně klamou(obzvlášť u barev na santafe) Zajímalo by mě jak ta barva vypadá v realu? Kdybyste věděli o autosalonu kde ji maj jako předváděčku dejte mi pls vědět.
díky david
a jsem rád, že i benzín neztrácí své příznivce. Nezapomeň se podělit se zážitky s novým vozem.Pepa píše:Zdravím všechna příznivce značky .
Po více než dvou měsících jsem si včera v Brně převzal nového santíka. Je v plné výbavě a s benzínovým šestiválcem.. Podle informace od šéfa autosalonu těch benzínů v republice moc není.
Měl jsem trochu obavu, jak bude jezdit, ale skutečnost překonala všechno očekávání. Dosud jsem měl samé čtyřválce, tak asi nejsem moc objektivní, ale ten šestiválec je bomba. Neuvěřitelně tichý a kultivovaný chod z toho auta dělá limuzínu. Zatím mám najeto asi 280 km, tak ho nechci moc vytáčet, ale do otáček jde velmi ochotně a celé to dvou tunové auto i podle názoru mých spolucestujících působí lehce a dynamicky. Spotřeba zatím dle očekávání - více méně městský provoz a ukazuje to 12 litrů/100 km.
Uvnitř auta je motor slyšet jen při prudší akceleraci, a to se ozývá velmi příjemné sportovní vrnění.
Po Octávii a Laguně Grandtour 1,8 je to jednoznačně opět postup u třídu výše. Zatím jsem nadmíru spokojený, jen mi je už trošku nepříjemná ta pozornost a obdivné reakce okolí.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |