Tak já teda začnu, před 5 lety sem si pořídil S coupe s tím že to bude auto do práce a na normální ježdění. Tím že brouzdám po republice tak se mi podařilo navázat pár přátelství s šikovnýma lidičkama a tak to začalo.Po 2 letech od koupení to jelo na rozšířovací kůru

. Dali jsme na to laminátovou sadu z VW Corado s menšíma úpravama včetně prahů a nárazníků, a poté se to polilo černou barvou.Jezdil sem s tím asi 3 měsíce než mě a přítelkyni vběhla před kaputu srnka

tak se auto bohužel odstavilo na dobu neurčitou pač to bylo před zimou a čas na opravu nebyl.Pomalu ale jistě sem to pozpravil a udělal další změny,nový přední nárazník, přední světla z Laguny a zadní z AR 156 a litá kola 16" (na prodej), M3 zrcátka chrom s blinkrem, komplet přečalouněný celý interier a vytlumení celého auta + zástavba audia (ještě nedokončena) a samozřejmě nový lak

černá perleť ,,měnivka". V plánu mám dodělat muziku a pořídit nová kola (až se tyhle prodají) a už se těším na motor až půjde ven a nadupu do něj pár šemíku navíc

a takhle to dopadlo viz strana 3