Hyundai sraz Morava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Josefe vydrž Poznal jsi vlčáky Hanze s Matesem -vím,zklamal jsem ,neubránil jsem řízky do soboty. Tak jen mrkni jak vypadaly na fotkách.Tentokrát došlo i na staré pořekadlo-kdo pozdě chodí,sám sobě škodí.Viz.Ivan,pro kterého jsem měl řízek,když jsem mu volal a on že nepřijede,že se mu po cestě rozbilo ložisko -tak jsem dal řízek pro něho do placu a v sobotu utřel. Na koho nevyšly řízky,mohl ochutnat bábovku.
Příště ti příděl pohlídám vlastním tělem.
Příště ti příděl pohlídám vlastním tělem.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
to bylo mysleno jako mnozny cislo nahodou to je parada ze si takhle vsici tykame jako stari kamaradi bez ohledu na vek, viru..Josef píše:My si už netykáme To je mi novinkaHanz píše:4Jozef:
Zkušenosti mluví, jen co je pravda. Jen tak mimo - přijedete s plaváčkem na další mimoňký setkání? A na celý víkend?
Pokud to jen trochu bude možné, tak určitě
No to bych to zase schytal od CARyBorek píše:... Na koho nevyšly řízky,mohl ochutnat bábovku.
Naposledy upravil(a) Josef dne 26 dub 2006, 14:21, celkem upraveno 1 x.
No a příště tam přifrčí dvojka plaváček s Jozkou (nevykám, myslel sem Vás dva, sám bys musel pěškobusem), vipe, ivan a další už v pátek, což by ve výsledku mělo znemožnit kravál od "golfistů a spol" a naopak mělo umožnit ochutnáfku těch výbornejch řízečků od paní Borkové (mj. že jí pěkně děkuju za tu vynikající pochutinu), pokec a odreagování se od každodenních stresů.black_sheep píše:no ty golfisti zrovna moc na milost brani nebyli ale je pravda ze si to vyprovokovali sami necim jinym nez autem!Dráček píše:....autoblack_sheep píše:...bez ohledu na vek, viru...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
4Felotron:
Co to kecáš, chlape - ať mě smaže!!!!!????? Ty blbóne , já tady vartuju, kdy se ozveš a ty takhle!!!! Smaže!!!! Tys mě uved do hyundajího davu a smajlů a smaže..... Povolám na tebe Matesa a místo mazání tě NAMAŽEM, ty maže jeden...
Co to kecáš, chlape - ať mě smaže!!!!!????? Ty blbóne , já tady vartuju, kdy se ozveš a ty takhle!!!! Smaže!!!! Tys mě uved do hyundajího davu a smajlů a smaže..... Povolám na tebe Matesa a místo mazání tě NAMAŽEM, ty maže jeden...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V