A na tureckú verziu zatiaľ nič? Za originál platiť 58,44 je riadna nehoráznosť. Ale čo je zaujímavé v Rakúsku tie isté filtre stoja 41,9, zlatý kapitalizmus
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km
Stale na tom delam, zatim to vypada tak, ze je necham zakazkove vyrabet. Pokud uz jste nekdo s tureckou byl v servise a menili vam tam filtr, zkuste mi ji naskenovat a hodit do mailu (hardcam seznam.cz), samozrejme nejsou potreba vase nacionale a info o autu. Kuju
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Brutus: předpokládám, že tohle není dotaz na mě.
Jinak Ty jsi byl mezi těma, co jsi obdržel filtry od Hardcama. Můžeš pro mě a ostatní napsat, jaké byly a jak tam pasovaly? Ještě by mě zajímal jaký je rozdíl mezi indickou a tureckou verzí.
HardCam to poslal free-ovi aby to bolo lacnejsie a teraz sa k tomu filtru neviem dopracovat. Neviem sa spojit s freeom cez SZ, ktory by mal disponovat mojim fitrom tak to skusam cez hlavnu stranku. Free je ale dost neaktivny clen, ktory ma napisanych cca 30 sprav a tak trpnem kedy sa vobec ozve.
R.I.P. Opel ASCONA 1,6D 40kW (r.v 1985)
HAIL to new Hyundaii20 1,2 DOHC 57kW/77HP (model Kappa) - Berry Red
58 000km - motoricka porucha ziadna
Peľové filtre pre indickú verziu majú rozmery 288*82*19 v počte 2 ks, turecká verzia má rozmery 250*86*19 v počte 2 ks. Pre tureckú verziu zatiaľ neexistuje náhrada, aspoň sa mi ju zatiaľ nepodarilo nájsť.
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km
Tak jsem si objednal tyhle kabinové filtry -FILTRON z Auto Sien v OV,a pak jsem v obchodě zjistil,že v jednom balení jsou 2 ty filtry.
Takže kdo má zájem,mají jedno balení na I20 indickou verzi v Ostravě-Porubě za 400 kč.
Konec hlášení.