Jenže ty máš dlouho lantru, ty si sklopil zadní sedačky a natáhnul se, ale co my Accentikovi sklopili jsme přední a okopávali přístrojovku(já celou noc ťapal na pedály jako magor)!!Mates píše:To je divný Joudo mě se spalo dost dobře???Jouda píše:Stan a spacák!! V autě se spí blbě, s Hanzem to už v Accentovi vyskoušený mámeKyrglik píše:No,nebudu dělat drahoty a přijedu v pátek.
Co vezmu ssebou:
Auto,sebe,možná mladou,dobrou náladu,humor,jídlo a pití
Zapoměl jsem na něco???
2. Mimoňský sraz Hyndaiclubu 23.-25.6.2006 - účast
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Reklama
Sraz.
Ahojky lidičky, konečně jsem se zase utrhla z práce..
Co se týče mě a Blacka, tak přijedeme nejspíš v pátek pozdě večer..(kolik je to vlastně z Prahy km?) a zdržíme se do soboty večer nebo neděle ráno...
Přivezu přítele nebo kámošku, to ještě nevím .
Jinak chudák Black je raněn, nějaký blbec (omlouvám se) mi do něj trošku včera vrazil a malinko mi odřel a promáčkl dveře spolujezdce.. Tak nevím, co s tím . CHJO . Chtěla jsem vraždit .
Takže příjezd plánuju, abych nepřijela, to by se muselo stát opravdu něco neplánovaného .
Těším se na Vás .
Farmáři - jedeš chlape? Tebe jsem tam přihlášeného nenašla.. Jinak Ignorka zkusím ukecat, aby jel se Želvíkem..
Borku - kolik budeš vybírat za tu sprchu? .
Co se týče mě a Blacka, tak přijedeme nejspíš v pátek pozdě večer..(kolik je to vlastně z Prahy km?) a zdržíme se do soboty večer nebo neděle ráno...
Přivezu přítele nebo kámošku, to ještě nevím .
Jinak chudák Black je raněn, nějaký blbec (omlouvám se) mi do něj trošku včera vrazil a malinko mi odřel a promáčkl dveře spolujezdce.. Tak nevím, co s tím . CHJO . Chtěla jsem vraždit .
Takže příjezd plánuju, abych nepřijela, to by se muselo stát opravdu něco neplánovaného .
Těším se na Vás .
Farmáři - jedeš chlape? Tebe jsem tam přihlášeného nenašla.. Jinak Ignorka zkusím ukecat, aby jel se Želvíkem..
Borku - kolik budeš vybírat za tu sprchu? .
Hyundai Elantra 2.0 CVVT alias Black , přivezen z "porodnice" v máji 2005
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jak psal Mates-já sklopil zadní sedadla,nohy natáhnul do kufru a musím pochválit Tiburona(myslím autíčko,toho živého také samozřejmě )-mému blahorodí se spalo skvěle.
Pro Meredith-za studenou sprchu-1Kč,teplá 2Kč,ale hajzldědka vám dělat nebudu.
Pro Meredith-za studenou sprchu-1Kč,teplá 2Kč,ale hajzldědka vám dělat nebudu.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
4Meredith:
Ahoj, těším se, že poznám dalšího člobrdu s /-/ a z Černýho mostu do Ploužnice to je 83km (viz. http://www.skoda-auto.com/cze/services/ ... /route.htm). Držíme fleka i Blackovi
4Borek:
Borku, jede ti sojová placička......
Ahoj, těším se, že poznám dalšího člobrdu s /-/ a z Černýho mostu do Ploužnice to je 83km (viz. http://www.skoda-auto.com/cze/services/ ... /route.htm). Držíme fleka i Blackovi
4Borek:
Borku, jede ti sojová placička......
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Hele Borku,říkal si že nejsou Bobici????Jeden ti jede živej do Mimoněhonzik píše:no když to vyjde tak bych snad taky mohl přijet sice nevim kdy zaleží na praci.nevadilo by kdybych sebou vzal psa?Nekouše neštěka,nevrčí
Jen psíka vem,my ho budeme mít rádi
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
4Meredith:
prosím vem i kamarádku. Jen přece chlapů tam bude ažaž Ale přijeď určitě a nezapomeň na Borka, má chuť na sojové placky
prosím vem i kamarádku. Jen přece chlapů tam bude ažaž Ale přijeď určitě a nezapomeň na Borka, má chuť na sojové placky
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Re: Sraz.
Meredith píše:Chtěla jsem vraždit .
ten pocit znam v pondeli me nabourala skodovka zezadu na semaforech - nakej chudak co vypadal ze sotva usetril na tu skodarnu, tak jsem ho nechal jet, ale ma sakra stesti ze mi jeste neudelali ten novej kabatek skodovka naraznik v prd*li a spodek masky ohlej, ja par skrabancu co se daj rozlestit, hlavne ze to neprasklo
podruhy za tenhle rok v liberci, jak ja to mesto zboznuju..
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Honzíku,já bych pejska nechal doma-to víš,Mates přiveze gril a když na kamarády přijde hlad (no,jeden nikdy neví). Rasty s Kyrglíkem,prý potřebují KOŽENÉ sedačky,tak jestli je dost veliký,možná uděláš kšeft.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Jen tak.
Ahojky .
Vypadá to, že nakonec kámoška přijede v sobotu se podívat (bude na dovče a odskočí si .
Takže to vypadá, že přijedu jen s přítelem a kámošem (kámoš je automobilový fanda . Kámoška v autech dělá, takže ..
Jinak co se týče té sázky - Borek to nepřijal, takže smůla kluci . Ale udělám gesto - Borek asi nechce soutěžit se ženskou, tak pustím řídit kámoše a bude to vyrovnané . As you wish my lord .
Ale sójové masíčko přivezu, nebojte .
Jinak psa naštěstí nemám a nevzala bych ho z bezpečnostních důvodů .
Black_sheep - nebudu to opravovat zatím, v létě jedu do servisu tak jako tak, takže uvidíme (třeba mi na srazu poradíte, co s tím .
Vypadá to, že nakonec kámoška přijede v sobotu se podívat (bude na dovče a odskočí si .
Takže to vypadá, že přijedu jen s přítelem a kámošem (kámoš je automobilový fanda . Kámoška v autech dělá, takže ..
Jinak co se týče té sázky - Borek to nepřijal, takže smůla kluci . Ale udělám gesto - Borek asi nechce soutěžit se ženskou, tak pustím řídit kámoše a bude to vyrovnané . As you wish my lord .
Ale sójové masíčko přivezu, nebojte .
Jinak psa naštěstí nemám a nevzala bych ho z bezpečnostních důvodů .
Black_sheep - nebudu to opravovat zatím, v létě jedu do servisu tak jako tak, takže uvidíme (třeba mi na srazu poradíte, co s tím .
Hyundai Elantra 2.0 CVVT alias Black , přivezen z "porodnice" v máji 2005