ja nevim ale takovy ford mustang, sice z roku 68, si neumim predstavit jiny nez zeleny

a pac mam ten film se Steve McQueenem rad tak mi to prijde bejt nahodou uplne super barva..
to byla trosku odbocka, ale vysvetluju proc mi zelena neprijde bejt barva nesportovni.. navic mam v pameti to stary porsche 911 turbo, primo ferryho porsche, ktery bylo sportovni vic nez dosti a bylo taky zeleny.... dneska ta barva treba tak nefrci, ale me se libi. malem jsem taky jedno zelene coupe mel a bylo mi moc lito ze mi ho prodali pred nosem.
a stribrna je bezesporu velice prakticka barva a proto ji ma rada spousta lidi co dela naky obchod a auto ma jako spotrebni vec a nechce se o to starat. to kazdopadne souhlas! navic na lantre (elantre, jinych sedanech) to vypada dobre, ale ke coupe mi to nak moc nejde. resp. z te palety barev mi k tomu jde nejmin
nicmene u ojetiny, kor u auta kterych je v nabidce jen par slusnejch si clovek moc nevybere...

ja osobne taky nechtel tmave modrou (kvuli neprakticnosti) ale proste byla tak jsem ho vzal

mel jsem tenkrat na vyber bud vrak a jina barva nebo krasavec a modra...
jo to kdyz ho umeju a nalestim tak je to moc pekny, takovy hezky nenapadny ale pekny.. ale barva je to nahovno uprimne

to se neda udrzet cisty....