Hyundai coupe ke koupě

Tato sekce je určena těm, kteří zvažují koupi vozu Hyundai (ne Hyunday).

Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři

Odpovědět
black_sheep
Moderátor

Re: COUPE NEBO NE?

Příspěvek od black_sheep »

tak do toho posledni bych sel urcite. je teda divny ze se nemuze dlouho prodat, stavalo v autobazaru v obci brezina - viz www.autoceskyraj.cz ale presunuli ho do litomeric, asi je to tam desne zastrceny a mimo internet neni sance, nebo nevim! nicmene v tom bazaru jsem kupoval sve coupe (v te brezine) a super spokojenost. je to auto od jednoho autohausu v drazdanech, tohle zeleny jsem teda nevidel jinak nez na fotkach ale vypada ze to bude stejny zdroj a jestli jo tak za me - jdi do nej! porid si kola naky pekny a budes mit jedno z nej coupe a za uplne smesnou cenovku #-o kdyz si vezmu kolik stalo me..

podivej se na korozi zadnich lemu (neprehlidnes) a zadnich casti prahu, zadni napravnice - jinde koroze nebyva pokud neni naky problem s havarkama apod.

motoricky by melo bezet bez cvakani, koureni ci vibraci - motor hezky plynule zatahuje v celym spektru otacek. (to kdyby se nasla naka zavada a servis oponoval ze u korejcu je to normalni, nicmene tyto motory jsou velmi spolehlivy) :lol:

poradne otestuj spojku a poslechni si jestli nejsou ruple vyfukove svody. pak klasika jako jakykoliv jiny auto, nezapomen otestovat klimacku, ABS,.. airbagy nemusis teda no :-) klima nabiha prakticky ihned a chladi jaxvina :mrgreen: jinak to auto nic netrapi, co by se dalo povazovat za castou zavadu. recenze ani necti - jsou to v 95% uplny bludy. :-&
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama

drtic_hlav

Příspěvek od drtic_hlav »

Muzu se jeste zeptat jak je to se servisem?(oproti treba toyote nebo naopak audinam)... je tady nekdo na foru, nakej fachman co ma servis a treba i objednava levny dily ? (na kazdym foru se nekdo takovej snad najde :o) ...jsem jinak z Prahy, tak nakej neautorizovanej servis v okolí?

Kolik ten dvoulitr prosimte zere ve meste a mimo?
Jakou vydrz maji ty dvoulitrove motory...myslim jakou maj zivotnost, jsou to spis držáci nebo naopak?

Díky moc !!
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Dily na foru objednavam ja nebo zdenek76, o nikom dalsim nevim....beru to jako hobby :)
autodilnu na hyundaie ma v Praze clen Hujer, ceny nevim, ale je to snad kolem 400Kc-500Kc za hodinu. A Hyundaie co mame doma davam do servisu ve Slanym nebo mam kontakt primo na jednoho kluka do autorizovanyho servisu Hyundai ve Zdibech u Prahy za melouchovy ceny.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
black_sheep
Moderátor

hyundai ma spolehlive motory, nehlede na predsudky... a tyhle dvoulitry jsou rekl bych jedny z nejspolehlivejsich, ale to soudim jen podle zkusenosti svych a svych znamych a taky podle klubu.
I cars
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

K tomuhle tvrzeni se pridavam, motoricky jsem s 2.0 nemel sebemensi problem, auto v nasem vlastnictvi najelo cca 175tkm - problemy jsem za celych 175tkm mel jen s parozim 3x vareni, posledni uz bylo opravdu kvalitni), menil jsem jedno predni a jedno zadni lozisko, spojku - tu jsem ale vymenil omylem, zavada byla na lozisku, ale tenkrat jsem vedel prd a nechal si spatne poradit. Rupla mi pruzina, odesel mi spinac zpatecky (novy stoji 400Kc) a rozvody jsem menil pouze jednou v 90tkm, pak az dalsi majitel. Nepocitam brzdy, olej, filtry, to je jasna vec. Maximalne jsem jeste menil zadni tlumice, ale to si nejsem tak uplne jistej. Podobny zkusenosti mame i s motorem 1.6, ten jsme meli 5 let bez jakekoliv vymeny mechanickych dilu.

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
black_sheep
Moderátor

jj 1.6tku mame taky, v lantre... mame s pritelkyni dva hyundaie. a taky spolehliva, ale po 230.000km uz trosku zere olej :-( coupe 170.000 a nic, holt mensi objem = vetsi namahani = min vydrzi.

lantra slouzi jako zaklad pro coupe, takze spoustu dilu pasuje, coz je super!
I cars
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Vicemene se da rict, ze motor a podvozek je to same - ale zrejme bude odlisnost v tech tlumicich (pouze tvrdost, ne ze by nepasovaly).

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
drtic_hlav

Chlapi není někdo z Vás, nebo resp. nevíte o někom kdo je z Litoměřic nebo okolí Liťáku? Psal mi ten chlápek z bazaru, že auto je v dobrém stavu tak bych se rád na něj jel z Prahy podívat, jen autům moc nerozumím a moc by mi pomohlo, kdyby někdo z Vás, kdo autům rozumí či je trošku fanda, se tam jel se mnou na něj podívat.
Je fakt moc krásný :-/

Díky moc za jakoukoliv pomoc kluci, cestu bych Vám samozřejmě proplatil.

Zatím ahoj !
black_sheep
Moderátor

no v pondeli budu vpraze, rano se budu motat nekde na praze 9, pak se presouvame na prahu 5, tak vyzvedavame jednu lantru a jedem do cesky lipy, takze muzem se tam po ceste stavit. jak bys tam byl v pondeli kolem obeda - lehce po obede.
I cars
drtic_hlav

Od pondělí až do středy mám bohužel denní služby od 7 ráno do 7 večer, takže to nejde. Mohl bych teď o víkendu nebo ve čtvrtek přes den. nehodí se něco z toho?

Omlouvám se za komplikace ...
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delphino »

ja bych si zelene nekoupil, podle me je to nejmin atraktivni barva pro coupe. pro me krom stavu by byly dulezite kridlo, klima a kuze(kdo ma vi:)
Hyundai coupe 1.6 98 16V
black_sheep
Moderátor

no vybirat ojete auto, navic pres deset let stary sportak podle barvy.. to se na me nezlob je fakt ujety :lol: to ze nema kola ani kridlo se da prece snadno napravit, daleko lip nez schnily nabourany vrak s vylitanym motorem a opotrebovanym podvozkem [-X

me osobne se ta zelena zrovna libi, a nejen protoze se mi libil Bullituv pripad :twisted: navic mam-li byt uprimny tak jestli se mi nejaka barva na coupe nelibi jak je to ta funny lemon (casto notne vybledla) a zrovna ta tvoje stribrna, jinak je to fuk... :mrgreen: vim ze vas je tu hodne stribrnych a nechci vas urazit ale to je vec osobniho vkusu, nee? takze to chce smysluplnejsi argument. tak ja se ti na nej muzu podivat v pondeli a napsat ti tady zpravu, jestli mas zajem.. o coupe neco malo uz vim :twisted:
I cars
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delphino »

nerikam nekupuj tento kup si shnilej,ale stribrnej :)) zluta se mi kvuli te vybledlosti take nelibi,ale je to jen subjektivni nazor, at si rika, kdo chce, coupe ma sportovni nadech a sportovni auto tmave zelene moc neholduji, v druhy generaci uz ani neni, jestli chces smysluplnej argumnet, koukni na statistiku o tema vys, ale je to subjektivni ja vim:), ale tech coupecek v te cenove relaci je dneska hodne,proto cim vic detailu typu kridlo to bude mit, tim mensi mozne naklady a cas dodelavani pozdeji.
Hyundai coupe 1.6 98 16V
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

pro me jsou zluta a zelena nejosklivejsi barvy vubec, zelenou snesu jen na kytkach a trave...:) nicmene proc nevybirat auto podl barvy? Ja myslim, ze kazdej z nas ma predstavu o tom, jakou bavu by chtel,ne? Ja bych tmavou nevzal kvuli tomu, ze je videt kazdej skrabanec a spina (proto jsou nase auta zlata a stribrna), ac je treba takova cerna velmi elegantni...u auta na dily by mi to bylo fuk:)

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
black_sheep
Moderátor

ja nevim ale takovy ford mustang, sice z roku 68, si neumim predstavit jiny nez zeleny :-) a pac mam ten film se Steve McQueenem rad tak mi to prijde bejt nahodou uplne super barva..

Obrázek

to byla trosku odbocka, ale vysvetluju proc mi zelena neprijde bejt barva nesportovni.. navic mam v pameti to stary porsche 911 turbo, primo ferryho porsche, ktery bylo sportovni vic nez dosti a bylo taky zeleny.... dneska ta barva treba tak nefrci, ale me se libi. malem jsem taky jedno zelene coupe mel a bylo mi moc lito ze mi ho prodali pred nosem.

a stribrna je bezesporu velice prakticka barva a proto ji ma rada spousta lidi co dela naky obchod a auto ma jako spotrebni vec a nechce se o to starat. to kazdopadne souhlas! navic na lantre (elantre, jinych sedanech) to vypada dobre, ale ke coupe mi to nak moc nejde. resp. z te palety barev mi k tomu jde nejmin :-(

nicmene u ojetiny, kor u auta kterych je v nabidce jen par slusnejch si clovek moc nevybere... :-( ja osobne taky nechtel tmave modrou (kvuli neprakticnosti) ale proste byla tak jsem ho vzal :mrgreen: mel jsem tenkrat na vyber bud vrak a jina barva nebo krasavec a modra...

jo to kdyz ho umeju a nalestim tak je to moc pekny, takovy hezky nenapadny ale pekny.. ale barva je to nahovno uprimne :twisted: to se neda udrzet cisty....
I cars
Odpovědět

Zpět na „Koupě ojetého nebo nového vozu Hyundai“