Georg píše:Když si někdo plete témata a pošle nápad o tempomatu do úplně jinýho fora ... ! Omlouvám se. Georg
Phoda,hlavně klid,hm???Já jsem klidneeeeeeej
Moderátor: Moderátoři
Ja ti rad pomuzu .... Kdyz se domluvime s cim, tak to neni problem ... cas a kompl mam ....Jirka píše:Chci se trochu všem omluvit, že jsem nezačal s úpravou fóra, jak jsme se domluvili, ale mám doma problémy s PC.. Takže dělám trochu upgrade, protože jinak bych to dělal neskutečně dlouho, stránky mi načítají přes 10sec. Ale hardware jsem nakoupil, takže se do toho o víkendu vrhnu a PC dám do kupy.. No a pak začnu pokud bude čas dělat ukázku jak zpřehlednit fórum. Jinak pokud se pak na něčem dohodnem, byl bych rád kdyby mi někdo mohl trochu pomoct s přesouváním témat podle kategorií. Buď nějakej moderátor nebo kdokoliv jinej kdo má trochu času a možnost pomoct.. Byl bych za to rád. Takže je to asi takhle, jen aby si někdo nemyslel, že to byly jen planý keci a skutek utek..
Též se připojuji,vždyť jsem přeci Moderátor!!! Sice tu momentálně nejsem,ale můžete semnou kluci počítat!!Hanz píše:Jsem ti, pane, k mání a je jasný, že pomůžu Dej mi Jirko vědět a jdem na to, jo?Jirka píše:...mi někdo mohl trochu pomoct s přesouváním témat podle kategorií...
Tož ta reálná výkonná jednotka na tom moc dobře není,ale ta virtuální je v pohodě!!!Hanz píše:Šak my o tobě, ivane, víme. Jen jsme si tě schovávali jako výkonnou jednotku, která to udělá v reálu
To ale vůůůůůůůůůůůbec nejni špatnej nápad.. mohlo by to bejt u ikonky, aby se to nepletlo s popiskamaHanz píše:4ivan:
No ba, dobře si to pochopil. Ale jinak Jirkovi samozřejmě pomůžu i já. Ale ty seš takovej šikovnější, víš. Já že bych jako místo přerovnávání sekcí na fóru třeba fandil vám a vaší bohulibé a fóru prospěšné činnosti...
4Jirka:
Nešlo by udělat v podpisu povinnou kolonku co se týká auta - model, r.v, motor, palivo? Tejka sem louskal dotaz na Lantře a tam se ivan místo odpovědi snaží zjistit o jaký auto se jedná. Pokud někdo nechce sdělit, odkud je nebo jak se jmenuje, to je jeho věc, ale auto by mohlo být povinným údajem k registraci a pro prvotní info všech v podpisu, ne?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |