jarous020 píše:iggyno:
Nezlob se na mě ,ty porovnáváš jablka s hruškama...nemůžeš srovnávat golfa s rapidem...to je zas jinde.A že se interier tváři jako v superbu akorát že jsou tvrdší plasyt? nebo že to má splácaný nápravy?? to je jasný...taky je ohodně levnější než superb, s tim to už vůbec nemůžeš srovnávat.
A rezerva být dnes v autě nemusí, tak proč by ji tam cpali??kdo ji chce hold si ji musí dokoupit:)tohle by mě vážně netrápilo, opěrku hlavy ve středu sedačky jsem ani jednou nepoužil tudíž opět nepotřebuji..a stěrač nemam ani na áccovi.ani jsem ho na něm ještě nepostrádal.tudíž zase vyřešeno:)
A jestli chceš porovnávat ceny?? to je blbost, protože to je to samé jako když si jdeš koupit boty, jdeš do značkového ,hold si připlatíš za kvalitu,jdeš na tržnici,ušetříš,ale hold budeš brečet za nekvalitu:)
A určitě mě nezaujal jen ten kufr( každopádně patří to k přednostem,protože bez kufru bych se jentak neobešel) ale zaujal mě celkově, prostě se mi to auto líbí,a jako každá škoda, je kvalitní.
Takže si trvám na tom že škoda je dobrá volba
NE,neporovnavam jablka s hruskami...len pisem,co kto ponuka...a ze je Skoda mrte draha! Dat za trojhrnek 51kW HTP 290tis vo vybave s nicim...to je tá otazka...Golf som pouzil schvalne,lebo v nom dostanes podstatne lepsiu techniku a kvalitu.
Ok,stierac hore dole... (len preco ho potom ponukaju za priplatok,ked ho neni treba...ale je to jedno)...ci budes potrebovat opierku hlavy vzadu...no pokial si sa dopredu zmieril s tym,ze Rapid je prilis uzky,ledva pre 4roch

...ok,beriem...no ide mi o princip,ze sa setri na veciach co su vsade samozrejmostou. A tym nemyslim (len) korejcov.
Tie plasty som tiez spomenul,abys videl ze sa setri vsade...okno vzadu si z miesta vodica tiez neotvoris ani nezavres...co ti bude vadit,ked budes viest deti.
Skrabku ti ujebu hned...takze druha deviza auta padá
Ale je to moj pohlad...ja bych radsej ked sedan,tak Mazdu3...ale ak budes spokojny s Rapidom,tak zelam hodne stastia.