Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Hyundai CZ Dobrý den, všechny karosářské varianty Hyundai i30 modelového roku 2014 jsou LED zadními světly vybaveny v rámci paketů Style a Premium. Nové ceníky by měly být dostupné do konce listopadu. S pozdravem, Váš Hyundai Team
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 18 listopad v 8:54
petosc píše:Aj ja som sa tesil ze budu zadne LED pre kombi, este nemam ani vyrobene auto a dnes mi predajca oznamil ze je to len pre CR trh!!! Nechapem dovod!!!!
Zas tak tezke to snad nebude...jen drahe.Dobrý den,jak už tu byly jednou zmíněny LED zadní lampy na i30 Combi,je možné na i30 Hatchback vyrobené ještě bez LED zadních lamp provést jen výměnu za LED lampy po objednání? a kolik obě zadní LED lampy stojí? děkuji za odpověď
To se mi líbí · · 29 listopad v 9:06
Jirka Koutný
Hyundai CZ Dobrý den, výměna by měla být možná, údajně již několik takovýchto přestaveb proběhlo. Orientační cena za lampy je cca 14 000 Kč, avšak z důvodu oslabení Koruny vůči Euru bude tato cena mírně zvýšena.
To je blbost, to se ten servis zřejmě jen vymlouvá. S takovou by ti nemohli vyměnit nic za lepší(/horší) verzi, tzn. přišli by zbytečně byť o malej, ale přecejen nějakej přítok peněz.drastys píše:mno nevím, pry jim to nedodají, když nezadají VIN auta pro které to chtějí a pokud to auto LED nemělo tak jim to neprojde...
Navíc za 14 000Kč by do toho šel jen blázen si myslím ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |