caruser píše:gmpm
V

mu to nebudú vedieť presne povedať, potom by v jednom servise nepovolili VAPSaver a v inom trvali na použití VSR ako tu niektorí majitelia popisujú.
69pavel
Prečo v ČR a vlastne aj na Slovensku majú ľudia takú averziu voči Fabii, resp. Škode?
to neni zadna averze, vzdyt oni si to delaji sami, jen posud noveho Rapida, jeste poradne nebyl na cestach a vsude vyhraval vsechny testy v porovnani s jinymi autami(mluvim o autech),a ty stupidni nazory vtech odbornych clancich, no nezlob se na mne ale to je do nebe volajici,
reknu to jinak posledni poradna Skodovka ktera kdy opustila brany vyrobniho zavodu byla Skoda rady 120-130, pak jak udelali tu spatlaninu co nazvali Favorit tak to slo z kopce dolu se jmenem Skoda, a posledni hrebik do rakve udelali spojeni SkodaGroup - DAS AUTO, Vsechny svetove automobilky davali prachy do vyvoje jen tady Wolsvagen cpal stare technologie do Skodovek, tento trend grupe DAS AUTO zustal dodnes,maji konstrukcne motory 10 let za opicema,o napravach nemluve a desing karoserie,uz radeji nebudeme zminovat, chces mi rict ze to je nejaka averze?
mel jsi moznost jet v novem Rapidu,ja jo,muzu rict ze muj Accent jak odskakoval na orig bambusech(tlumicich) tak proti Rapidu to bylo porad vyborne svezeni,jizdni pocity Rapidu nebudu referovat at si kazdy skusi sam, prostorove na sirku jsem si pripadal jako sardinka kde nemas dat nohy a to nejsem zaden dlouhan, o omackanem pravem kolene radeji nebudu ani psat,ve Fabii prave koleno tez nemas kam dat a tluces se do stredoveho panelu. kdyz uz Rapida prodlouzili na delku ,mohli to udelat i o par centaku do sirky,ale to by pak jine znacky z grupy byly neprodejne ,takze vysledek zase spatlanina. a takhle muzeme pokracovat. jak muze mit Superb podvozek z auta nizsi stredni tridy,nebo Fabia ma podvozek z maleho auta(nakupni tasky UPA).kdyby to bylo na spravnych podvozcich tak W jsou neprodejne.
a konec jsem se zase rozepsal,pak to zas nekdo nazve averzi.
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40