Tak tady máte Ďáblici
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Tak zas po dlouhé době procházím fórum a nestačím se divit, samá baba na autě Jen tak dál chlapi ( a baby )!!! teda asi bych si ji taky na auto nenechal vlízt ))
Jinak komentáře - auto super a fakt dobře nablejskaný! Jestli jezdí tak dobře jak vypadá, tak to musí být paráda!
... a k Ďáblici - tož taky dobré osobně se mi nejvíc líbí ta předposlední fotka - tu poslední jsem jako neviděl, páč ještě není po desáté večerní!
Jinak komentáře - auto super a fakt dobře nablejskaný! Jestli jezdí tak dobře jak vypadá, tak to musí být paráda!
... a k Ďáblici - tož taky dobré osobně se mi nejvíc líbí ta předposlední fotka - tu poslední jsem jako neviděl, páč ještě není po desáté večerní!
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
kluci vite co reste si co chcete lestenka byla koyot dostal ji ode me Romcis k svatku ale myla jsem auti ja a kdyz jste u toho ze sem mu lezela na aute myslite ze ho promacknu s myma 47 kg??? ja tady do patku vecer nebudu bude se mi styskat ale pak se vratim pa
Bývalý Romčisovo SCoupéčko bude za pár měsíců jen MOJE )
Hele nech toho Hanzi jo ..... nebo se zacnu cervenat .....Hanz píše:Díky za hezký fotky hezký ženský, se s tím neprdíš a to je dobře - nemáš se za co stydět. Stačí?Ďáblice píše:chci slyset vase nazory VSECH!!!!
Chudák Víťa, to zmenšení mu muselo dát práci
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Re: .
no já si myslim že to auto je na svůj věk nádherný Jinak ta leštěnka je asi výborná to auto úplně vyniká. Bylo to to první co mě bilo do očí. Fakt nádherná kára.lubin1281 píše:hezky hezky ale az bude starsi bude to urcite jeste lepsi
Ještě mě napadlo jak to auto zvíraznit a takhle u toho mít Alizéé tak stará krása s mladou krásou. To je pro mě
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem si ještě všiml tej slečny u toho auta, ale něco mi tam nehraje. Někde jsem tu četl že tam bude blondýna s vypracovaným bříškem od jízdy na koni, ale asi mám šedej zákal pač nic takového nevidim. Vlastně šedej zákal to bejt nemůže to bych asdi neviděl to nablejskané auto co
A TVRDĚ DO MĚ VŠICHNI CO NESOUHLASÍ
A TVRDĚ DO MĚ VŠICHNI CO NESOUHLASÍ
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
..
safra na koni jezdim skoro od malicka pac je mam doma ale ze by s toho mel nekdo vypracovany brisko to jsem jeste neslysel ale treba to mam s toho asi prestanu cvicit a budu vic jezdit na koni
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350