robertbulko píše:Som ochotný sa uspokojiť s tým, že má
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
vo všeobecnosti vyššiu spotrebu ako je dneska očakávané. Som ochotný sa zmieriť s tým, že si musím kúpiť drahé mapy do NAVI, ktoré sú nielen drahé, ale aj nie najaktuálnejšie. Nevadí mi, že som prišiel o kúsok signálu pre rádio, keď som vymenil prút za plutvu. Nevadí mi, že klíma nefunguje tak ako som bol zvyknutý v minulosti a miestami sa tvári, že sa jej nechce fungovať a trebu ju hnať do extrémnych čísiel, len preto aby som pocítil malú zmenu teploty v aute. Nevadí mi, že ukazovateľ teploty v aute je schopný ukazovať reálnu teplotu až po pár minútach jazdy. Nevadí mi, že materiál na sedadlách sa veľmi ľahko ušpiní a je tak drsný, že v lete mi na sedadlách zostávajú biele fľaky po zodratej koži, ak mi sedí niekto v aute v kraťasoch, alebo tričku. Nevadí mi, že displej svieti v noci tak, že je nutné ho vypnúť, inak je pre bezpečnú jazdu nebezpečný. Nevadí mi, že stretávacie svetlá su dosť slabé a ostatné autá ma presvedcujú. Možem pokračovať, ale načo? Ja viem svoje .... a ten, kto bude stále tvrdiť aké je
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
i40 skvelé auto, sa podľa mňa len slepo klame .....
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
navrhujem aby si ho este kym ma ako taku hodnotu predal a kupil nieco co ta uspokoji...
Ťažko niečo na to napísať. Pred tým som mal i30 a s ňou som teda bol veľmi, veľmi spokojný. Sem tam tiež niečo zabuchotalo, zadrcalo ale nikdy ma to auto nenechalo v štichu. A som presvedčený o tom, že to tak bude aj z i40kou. Či to už je vlajková loď alebo nie.
Ak si auto kupoval na základe reklám v TV tak potom sa nemáme o čom baviť...
Každé jedno auto ma svoje muchy. Áno, boli by sme radi, keby ich nemalo ale tak to proste je.
Ja som tým chcel napísať len to, že pri iných značkách sú oveľa horšie a vážnejšie problémy ako tie naše. To je všetko.
Určite budem riešiť vŕzgajúci čierny/klavírový plast medzi sedadlami, vŕzga aj mne / servis sám vyhlásil, že to majú všetky i40/ ale len keď sa na neho viacej opriem/zatlačím na neho, pri jazde ani neviem, že ho mam. Možno sa to bude zhoršovať a bude ma to vytáčať oveľa viac...
Inak moja i40 ma najazdené už cca 70 000km a kotúče sú stále ako nove - žiadne trasenie ani iné vybracie sa nekonajú / tuk – tuk na drevo,
- žiadny zlý signál som náradiu nespozoroval - uspokojil som sa s mini antenkou od výrobcu aj keď plutva by autu viac pristala,
- klíma/kúrenie mi vyhovuje tak ako je – otestujem ju ešte v lete...
- stretávacie svetla sú podľa mňa úplne normálne, skús kúpiť lepšie žiarovky - mam tam OSRAM NB ultimate a sú fakt super/odporúčam.
- ukazovateľ teploty mi ukazuje teplotu v momente nastavovania reálnu. Iná vec je keď vypnem zohriate auto a po par min ho opäť naštartujem. To je ale podľa mňa úplne normálne - nakoľko predpokladám, že teplotný senzor je nikde vpredu a pokiaľ je motor teplý, je možné, ze chvíľu môže ukazovať/merať vyššiu/skreslenú teplotu - nič s čím by sa nedalo zit.
- NAVI nemám takže drahé/lacné mapy neriešim – nič ma neoslňuje – ale toto je kritika na všetkých video testoch co som videl.
Moje nedostatky som napísal hore vyssie a ak sa niečo vyskytne, dám vam vedieť. Každopádne zatial je to v norme a v konečnom dôsledku/teraz sa opakujem/ auto mam ešte skoro 3-roky v záruke takže neriešim/nezožieram sa...