Vyjádření o III. Mimoni??
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Tak to je celkem podraz, chtel jsem uz pomalu odjizdet a rikal jsem si podivam se jeste na forum, kde to presne je at nebloudim, vtom jsem videl Borka na ICQ a dozvedel jsem se ze sraz se nekona.Celkem drsny, timto chci podekovat Borkovi za jeho ochotu me podat info o nekonajicim se srazu.Muj nazor je takovy ze kdyz se neco zrusi tak se to ma dat vedet uz trosku driv.
Celá Mimoň III byla od začátku podivná a proto tak dopadla. A přesně takhle by to vypadalo stále, kdyby byly srazy moc často.. No commentZicar píše:Tak to je celkem podraz, chtel jsem uz pomalu odjizdet a rikal jsem si podivam se jeste na forum, kde to presne je at nebloudim, vtom jsem videl Borka na ICQ a dozvedel jsem se ze sraz se nekona.Celkem drsny, timto chci podekovat Borkovi za jeho ochotu me podat info o nekonajicim se srazu.Muj nazor je takovy ze kdyz se neco zrusi tak se to ma dat vedet uz trosku driv.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejný názor,již jen to odpískání v pátek odpoledne je docela hooooooooooodně pozdě.
Zicar-to je maličkost,vždyť jsem ušetřil šnicl k tvým dnešním narozeninám. Tak se mě to vlastně vyplatilo.
Zicar-to je maličkost,vždyť jsem ušetřil šnicl k tvým dnešním narozeninám. Tak se mě to vlastně vyplatilo.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Též se připojuji Ale k tématu,vždyť hodně z nás to říkala,že z toho nebude nic a venku je opravdu zima!!
Ale letošní rok se povedl a vlatně tři srazy byly Dvakrát Momoň a jednou Moravasraz,ale bylo to super!!! No a teď nás čeká zimní spánek!!
Ale letošní rok se povedl a vlatně tři srazy byly Dvakrát Momoň a jednou Moravasraz,ale bylo to super!!! No a teď nás čeká zimní spánek!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak,tak,můj mazel se ukládá poslední listopadový den k zimnímu spánku a jeho motorové koně probouzím v březnu/dubnu.až je sníh a sůl pryč. Ten se má,co? Zimu bych zakázal.Jak říkali komunisti-poručíme větru,dešti(ani to se jim nepovedlo,natož poručit zimě,aby byla teplá ).
Ne jenom Borek I když vím, že je šikovnej, tak gril, sprchovej box, přenosnou toaletu a stanovej přístřešek pro 20 lidí se mu fakt asi do coupéčka nevleze. Na zadním sedadle navíc bude mít bednu šniclůFelotron píše:Super! - a to jedem jako vseci s privesama?black_sheep píše:nebojte, na jare pro Vas chystam sraz ja a bude nas tam tolik ze nam bude letiste maly
Ja myslim, ze Borek Do toho auta da daleko vic, nez jsi napsal ..... Nasadi zase svuj gravitacni Tuning a bude ...Josef píše:Ne jenom Borek I když vím, že je šikovnej, tak gril, sprchovej box, přenosnou toaletu a stanovej přístřešek pro 20 lidí se mu fakt asi do coupéčka nevleze. Na zadním sedadle navíc bude mít bednu šniclůFelotron píše:Super! - a to jedem jako vseci s privesama?black_sheep píše:nebojte, na jare pro Vas chystam sraz ja a bude nas tam tolik ze nam bude letiste maly
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Jj,nedávno jsem přivezl v C. z Mostu elektronické šipky.Jj-ty 230cm vysoké,hospodské. Přijeli jsme ve dvou lidech a chlap se ptá,kdy přijede auto na stěhování-já říkám,hodíme je do kufru a jedem(pravda,zabralo mě celý předcházející den,než jsem s metrem v ruce,celý fígl naložení naměřil ) .Myslel,že si dělám legraci .Šipky(bedna jako kráva),jsme naložili,ZAVŘELI víko kufru ,oba naskočili do auta a jen jsem ještě v zrcátku viděl,jak se za námi chlap dívá s otevřenou pusou. (Samo,že bez předchozí důkladné přípravy,bych je tam nedostal ).
Takže........KDO MÁ V AUTĚ PROFESIONÁLNÍ ŠIPKOVÝ AUTOMAT (A potom,že se do sporťáku,nic nevejde.)
Josefe-gril,sprchový kout(samo teplá/studená voda) i přístřešek v autě občas vozím,ale se záchodem nepočítej To víš,vy mě ho budete plnit a já čistit a udržovat -tůdle
Takže........KDO MÁ V AUTĚ PROFESIONÁLNÍ ŠIPKOVÝ AUTOMAT (A potom,že se do sporťáku,nic nevejde.)
Josefe-gril,sprchový kout(samo teplá/studená voda) i přístřešek v autě občas vozím,ale se záchodem nepočítej To víš,vy mě ho budete plnit a já čistit a udržovat -tůdle