![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jen mě ten
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ty o tom nevíš?slavican píše:tak nevím co dělám špatně, jezdím čímdál svižneji, najeto 2tis km a spotřeba pořád klesá i když tomu občas dupnu![]()
![]()
asi mi daly nějaké cheaty do palubáku bo co, ale ne že bych si stěžoval, snad to bude pořád klesat
![]()
![]()
jinak při 1tis reset a ted 2tis za mnou a spotřeba 6 rovných, podle lístků spíš 6,1L
Myslíš, že se dokáže adaptovat na nový styl jízdy? Kupuju auto, které už má cca 10.000 km najeto..slavican píše: .... sice se chvilku učila můj styl jízdy, ale teď max spokojenost ...
Buď rád, že je, kde je. Měl jsem na víkend Qashqai a ten kastlík na brýle nemá vůbec. Nějaký náznak jakési rádoby schránky na brýle je v dvířkách ve schránce spolujezdce, ale to si jízdy brýle nepřehodíš, páč tam nedošáhneš. Takže musíš zastavit... praktičnost nulová a vzhledově taky nic mocslavican píše: Jooo a co mě fakt vadí (jediná věc), kterej blb vymyslel ten kastlik na brýle!! Když tam dám brýle ráno, po 8h sednu do auta co bylo na slunci a dám brýle na rypák tak pálí jako prase... To umístění kastliku moc nevychytaly
Tak super. Díky za info.slavican píše:Nechat to otevřené schválně zkusím
Jasně že dokáže, učí se rychle.. Bude to v poho, nemej obavy... Ono to není že by se učila tisíce km... Přizpůsobí se už po pár km a pak jsem jen řešil podrazovani z kopce a jak dupat na slapky aby brzdila motorem, podrazovala do kopce, nebo naopak radila ve vyšších otáčkách ... Takže jsem si spíš zvykal já na ní...
Tu jsem sundal hned první den, neměl jsem na to psychickyElwanelyn píše:Ta u mě šla dolú už druhý den ráno
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |