Nová kola na accentovi - co na to říkáte?
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- **
- Reklama
-
- **
tak kola jsou ve světě, potřeboval jsem korunky a to dopasovaní začlo bejt hodně komplikovaný, nic méně ty další kola asi nebudou žádný nový ale chci pořídit něco staršího (nejlépe klasický borbety co jsem měl ale v 15" a s límečkem) a nechám je brutálně vyleštit jedna firma se tim zabývá a má brutální výsledky, ale to až časem až na to budou korunky ted jsem investoval do mašiny
accent 1.3,Zatmavený,alu borbet,bosi výfuk,musika
-
- **
-
- **
-
- **
-
- **
tak doufám že ted trochu rozpoutám diskuzi, problém zní : koupil jsem borbety mají rozteč 4x114,3 ET je 35 takže ok, průser jako svině já mám střed na autě 67mm a středová díra v kole je 65 mm je někdo nebo něco co dokáže tu díru o 2mm profrézovat??? jinak už mě to s těma kolama docela začíná ...... díky za rady, doufám že je řešení a někdo má takovou frézu, jo v jeroměři je opravna litáků za přejezdem směrem na josefovn nemáte někdo kontakt díky.
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
A kdy budou na autě? až tam budou hoď sem foto...
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
-
- **
takže jsem našelchlápka přímo z hradce králové kterej renovuje kola a tohle je pro něho maličkost. jinak docela se těšim že tyhle kola chci vyleštit, jsou to krásně rovný plochy tak to bude bomba ale to asi až přes zimu.samozřejmě horší problém je že se musí vyfrézovat do litáku žlábky na ty hlavičky šroubů co jsou v předu mezi štefty, aby kolo nesedělo na nich, ale i to udělá, jsem docela rád že se tímhle někdo zabývá. Jo acentík je na tyhle věci opravdu oříšek, no ale až dám tyhle kola dokupy tak už je nikdy nechci měnit. fotky pak dám.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
V Jaroměři je fima Lkov, která se specializuje na renovaci a opravy alu kol. Mě tam zvětšovali na 1ákách středovou díru o 1mm. Pokud budeš chtít, tak poši SZ a já ti napíšu kde přesně ta firma je. Cena za zvětšení děr na všech 4ech kolách bude cca 400kč.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
-
- **
-
- **
tak kola už jsou nasazený, auto krásně sedí a žádný problém, myslim že se to podařilo i když samozřejmě zase menší zádrhel. Prdel mám už samozřejmě padlou a tlumiče i péra v hajzlu takže když jsem vzal zatačku nebo přejel hrbolek tak to prostě dřela jak je teakovej ten okapék v lemu. u mýho auta asi tak kolem 1-1,5 cm, co s tim???jasná volba dorazy. už se to tady někde určitě řešilo takže protože ted nejsem při penezích tak ty dorazy by asi byly nejlepší řešení, ale říkal jsem si ty lemy se musí seříznout a za válcovat, další ježdění domlouvání a další prachy - vzal jsem to do svých rukou a s trochou šikovnosti se mi to krásně povedlo, v práci jsem vzal pořádnou flexu, sundal kolo vyheveroval a zavřel oči, ne normálně jsem to uříznul pak vzal malou flexu s brusnym kotoučem zabrousil krásně doroviny, jemnym šmirglem podvodou a finálně jsem to zalakoval co mám doma rigo ještě trochu metly, a ted už to neškrtá a je to paráda, řezat do auta mě docela bavilo , jo ještě přidám nějaký fotky, ten zadek jak je padlej tak celkem ok, ale ten předek asi bude muset dolů. No a závěrem bych dodal že tyhle kola tomu asi sluší i o dost víc než ty zendry-byly mooc křiklavý a moderní na to auti, takováhle decentnost nakonec lepší.
-
- **
-
- **
-
- **