mimon 2007 - hlasovani o terminech
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Zdravím, tak mě by se hodil termín taky v červnu od toho 15-17. V ty ostatní termíny jsu v práci každý víkend a to by mě stálo tři dny dovolené a to je pro mě moc a navíc kdybych si vzal i dva, tak je to trochu z ruky. Pokud nevyhraje tento, nejedu. Tak potom si to užijte maximálně jak to jen jde. Jo a takový malý návrh, co takhle termín 18-20.5. 2007? Ten by nešel? Jestli ne, tak mě hned neukamenujte.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Wendulko,jediné rybičky co mám,jsou olejovky v konzervě,ale ani po celodenním přemlouvání a slibování,že je pustím do řeky,jsem z nich podporu hlasování mého červnového termínu nedostal.
Meredith-prohráváme zatím o 13 hlasů .Ale co naděláš,když Hujerovi hlasovali pro květen.Proti nim nemáme šanci.
HUJER,METELESKU BLESKU.
Možná by zabralo,něco chlapům slíbit .Chlapi,vykašlete se na květnový termín-bude zima,ovoce ještě nebude zralé Ale v půlce června v Mimoni ,tam bude úroda.
Meredith-prohráváme zatím o 13 hlasů .Ale co naděláš,když Hujerovi hlasovali pro květen.Proti nim nemáme šanci.
HUJER,METELESKU BLESKU.
Možná by zabralo,něco chlapům slíbit .Chlapi,vykašlete se na květnový termín-bude zima,ovoce ještě nebude zralé Ale v půlce června v Mimoni ,tam bude úroda.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borku,Borku.Ja hlasoval za nas jen ja! No ale svoji family bych mohl prihlasit a to tam bude hned o par hlasu vic!Borek píše:Wendulko,jediné rybičky co mám,jsou olejovky v konzervě,ale ani po celodenním přemlouvání a slibování,že je pustím do řeky,jsem z nich podporu hlasování mého červnového termínu nedostal.
HUJER,METELESKU BLESKU.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Hujer-jasně,já myslel tu rozvětvenou filmovou Hujerovu rodinu(na tu je vás s Mirkou málo,ale jestli se přidalo příbuzenstvo ).Víš,že mě nesmíš brát vážně .
Přizpůsobím se většině-zatím to vypadá jasně pro druhý květnový termín.
Přizpůsobím se většině-zatím to vypadá jasně pro druhý květnový termín.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
ZRAZ
Ahojte všetci. Ja by som tiež uvítal zraz, ale nedalo by sa to spraviť volakde bližšie? Napríklad pri česko-slovenských hraniciach? Pre nas zo Slovenska je to dosť ďaleko.Myslím že hovorím za viacerých slovakov. Skúste pochopiť že je to pre nás ozaj dosť daleko.Skúsme nejaky kompromis.Niekde okolo južnej moravy by to nešlo? Vyjadrite sa všetci.Dakujem.
Hyudai Accent GLS 1,5 12V 1996
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZRAZ
Hmm.. dyk druhej sraz je na Moravě.. projdi si sekci Srazysoprano píše:Ahojte všetci. Ja by som tiež uvítal zraz, ale nedalo by sa to spraviť volakde bližšie? Napríklad pri česko-slovenských hraniciach? Pre nas zo Slovenska je to dosť ďaleko.Myslím že hovorím za viacerých slovakov. Skúste pochopiť že je to pre nás ozaj dosť daleko.Skúsme nejaky kompromis.Niekde okolo južnej moravy by to nešlo? Vyjadrite sa všetci.Dakujem.
Re: ZRAZ
Tak takMartasZ píše:Hmm.. dyk druhej sraz je na Moravě.. projdi si sekci Srazysoprano píše:Ahojte všetci. Ja by som tiež uvítal zraz, ale nedalo by sa to spraviť volakde bližšie? Napríklad pri česko-slovenských hraniciach? Pre nas zo Slovenska je to dosť ďaleko.Myslím že hovorím za viacerých slovakov. Skúste pochopiť že je to pre nás ozaj dosť daleko.Skúsme nejaky kompromis.Niekde okolo južnej moravy by to nešlo? Vyjadrite sa všetci.Dakujem.
A MartasZ tentokrat moravu stihne ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200