Tak to potom joMates píše:Sorry brácho, ale jsem zálesák tělem i duší tak letos asi vyměním pohodlí zavazadlového prostoru Lantry za nebe plné hvězd.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tak to potom joMates píše:Sorry brácho, ale jsem zálesák tělem i duší tak letos asi vyměním pohodlí zavazadlového prostoru Lantry za nebe plné hvězd.
Ono to to není o tom co chci jámacháček píše:Ty chceš ten červen co?Nech to do pátku a pak to zamkni. No v nejhorším případě, když to vyjde na červen, odjedu v sobotu po poledni. Ach jo, co se dá dělat
.
jo s tím souhlasím...taky sem nováčekMelkor píše:Chtělo by to nějaké cenné rady pro nováčky typu: co vzít sebou, kolik zhruba peněz, protože sem na předchozích srazech nebyl, nemám ponětí jak to probíhá...Váhám, jestli vzít gril, jestli brát jídlo, nebo jezdit do mimoně na obídek a véču, Jestli vzít basičku pifek, nebo rovnou soudek a podělit se? (Nebo se snad zdržujem alkoholu jako slušní řidiči?) a vzít spacák a stan nebo pod širák, nebo spát v autě?... tak napište zkušenosti Vy co nejedete poprvé...
Čéče Harde, co mi to děláš?Hardcam píše:Uz je tam...ten kveten.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |