Moje "nová" kolesa
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Ne je to origo barva.Ale uz to bylo 3krat zboreny(ja to ani jednou nebyl) a naposledy v kilu do kance,tak se to dalo narychlo do kupy.ivan píše:Hujere !! Neříkej mi ani ve srandě,že to auto bylo původně červený!!Hujer píše:To se potom povozim az me ji vratis!
Se podívej pořádně!! Nebo vyhoď lakyrníka!!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak testy proběhly celkem úspěšně a kola už sem z Lantřičky zase sundal..
Pár poznatků.. dopředu dám nejspíš gumy 215/35/17, páč ty 205 jsou opravdu moc úzký a stačí fakt malej kamínek a je po parádě..
A dozadu pro změnu užší.. nejspíš 225/35/17..
No a co se týká údržby Nic moc.. bylo mi řečeno, že je stačí opláchnout vapkou, ale prd velebnosti.. jel sem vapkou jak vzteklej a stejně už tam byly šmouhy který vůbec nešly dolů, ani hadříkem..
Tak když sem je sundal, tak ještě s kámošem Pepínem sme se dali do pořádnýho čistění....
Já jsem samozřejmě taky nezahálel
Teda jako byla to makačka, nějak si neumim představit, že se s tim budu takhle šmrdlat každej tejden na autě
Hlavně ta pasta od toho leštiče mi přijde úplně k hovnu, spíš to zmatovatí, než rozleští..
Tak by mě zajímalo, jestli někdo neví o nějaký pastě která udržuje a obnovuje leštěnej hliník
Mnoo.. a po dokončení jsem je zas pověsil na zeď
Pár poznatků.. dopředu dám nejspíš gumy 215/35/17, páč ty 205 jsou opravdu moc úzký a stačí fakt malej kamínek a je po parádě..
A dozadu pro změnu užší.. nejspíš 225/35/17..
No a co se týká údržby Nic moc.. bylo mi řečeno, že je stačí opláchnout vapkou, ale prd velebnosti.. jel sem vapkou jak vzteklej a stejně už tam byly šmouhy který vůbec nešly dolů, ani hadříkem..
Tak když sem je sundal, tak ještě s kámošem Pepínem sme se dali do pořádnýho čistění....
Já jsem samozřejmě taky nezahálel
Teda jako byla to makačka, nějak si neumim představit, že se s tim budu takhle šmrdlat každej tejden na autě
Hlavně ta pasta od toho leštiče mi přijde úplně k hovnu, spíš to zmatovatí, než rozleští..
Tak by mě zajímalo, jestli někdo neví o nějaký pastě která udržuje a obnovuje leštěnej hliník
Mnoo.. a po dokončení jsem je zas pověsil na zeď