REPRO

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Korálek

Příspěvek od Korálek »

TechGen píše:Tak, uz mam konecne predne repro aj ja. Na ich namontovanie som z MDFky vyfrezoval dva adaptery - vnutorny cierny je za preglejkou, vyrovnava sklon dveri a zaroven sa don zavrtavaju sruby, drziace samotne repro. Vyrobil som ho len tak od oka - prirovnavanim a brusenim, aby co najlepsie zapadol. Vonkajsi je povrchovo upraveny chromovym sprejom a jeho ulohou je posunut reprak dopredu, aby sa dalo plne zasunut sklo v dverach. Rozmyslal som, ci ten vonkajsi nevyfrezovat do oblej Gaussovej krivky ale zrejme by to vyzeralo prilis rustikalne a vytvorilo by prilisny kontrast s modernym interierom. Snad este dobra rada na zaver - ak robite nieco z MDF dosky, rozhodne musi byt cely jej povrch nastriekany bud farbou alebo lakom, aby postupne nenasaval vodu.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Teď budu trošku hnusnej ale proč jsi dal do dveří proboha koaxiály a ještě ke všemu Magnaty?
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Reklama

TechGen
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TechGen »

A preco nie? Ked ich mam kupene.... a tiez mi uz na aute neostalo vela volnych miest, kde by este nejaky ten reprak nebol :-D Rozmyslal som este ci nedat do dveri jednocestne a vyskove satelity do prednych stlpikov, ale nechcelo sa mi s tym babrat. A tiez vzhladom na vykon mojho audia by asi nebolo najrozumnejsie, aby mi nieco piskalo 20 cm od usi.
Červené superžihadlo Accent 1,5 12V 1996 (audio drvič okien - 1390 W)
http://www.hitechweb.genezis.eu/?page=_fcc1.htm
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“