XENON NA NOVU SANTU

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
pepik
*

Příspěvek od pepik »

Dobře, tak jinak. Už jsi slyšel, že se stává při dopravní nehodš pojištovna odmítá plnit pojištění z důvodu nedovolené úpravy vozidla /a to už bylo i při prasklém sklu, které bylo prasklé před havárií/. Nechtěl bych to cvakat za kolizi třeba s audinou Zatím to tolik nepraktikují, ale co není může být. Není homologace tak cáluj.!
Pepik
nyní: CLIO 1,9 D
BMW 525TDS
Santa Fe 2,0 CRDi 2004 4WD
Reklama

pepik
*

Příspěvek od pepik »

Tady posílám foto od H4 s vzšší svítivostí Obrázek
Pepik
BMW 525TDS
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Pepíku-jak jsem psal,Osram je alespoň tak slušný,že ti na krabičce udá životnost žárovky.A stejně tak platí(jak jsem psal),že tyhle všechny žárovky se zvýšenou svítivostí,mají zatraceně menší životnost :!: Tahle tvá,konkrétně vydrží polovinu nasvícených hodin,oproti běžné žárovce za pár kaček.Takže je to něco,za něco. :? A při celodenním svícení.....Neber to tak,že bych ji chtěl nějak hanět(svítit budou určitě dobře),spíše jsem chtěl poukázat,že zvýšená svítivost nemá jen plusy,ale i mínusy-velká cena,za poloviční výdrž žárovky. :oops: A chtít reklamovat prasklou žárovku je utopie,o tom snad netřeba diskutovat. :wink:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
pepik
*

Příspěvek od pepik »

OK, asi máš pravdu. Ten obal jsem vyhrabal z koše a taky jsem koukal že má 1/2 životnost. Teď jen záleží na tom, jak dlouho vydrží. Kdyby vydržela alespon 3 roky, tak by to šlo / náklady 11,67 Kč/den /.
Pepik
BMW 525TDS
Gurthang
*

Příspěvek od Gurthang »

pepik píše:OK, asi máš pravdu. Ten obal jsem vyhrabal z koše a taky jsem koukal že má 1/2 životnost. Teď jen záleží na tom, jak dlouho vydrží. Kdyby vydržela alespon 3 roky, tak by to šlo / náklady 11,67 Kč/den /.
Nerad bych byl za hnidopicha, ale nějak se mi nezdá, že by jedna osramka stála 6.389,32 Kč ?! :?:
SF 2,2CRDi VGT, MT - Elegance - sleek silver

Obrázek
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Pepík,držím palce,ať dlouho svítíš a jsi spokojen. :wink:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
pepik
*

Příspěvek od pepik »

No jo, jsem se ukec na měsíc.
Pepik
BMW 525TDS
Jarda776
*

Příspěvek od Jarda776 »

Zdarec chlapi, tak jak to tady pozoruju nevim jestli si mam xenony na santu poridit a nebo tam mam nechat original H7.Ale spise bych sel do tych xenonu, jsou s tim opravdu take potize???
Hyundai New Santa Fe 2.2 CRDi ELEGANCE / manual
tomki
**

Příspěvek od tomki »

Jarda776 píše:Zdarec chlapi, tak jak to tady pozoruju nevim jestli si mam xenony na santu poridit a nebo tam mam nechat original H7.Ale spise bych sel do tych xenonu, jsou s tim opravdu take potize???
zdar ja mam xenony dlhsiu dobu a zo zaciatku som mal trochu problem s lavym starterom. Skratka sa mi stalo ze sa parkrat nezapol. Bolo to ale sposobene automatickym zapinanim svettiel. Poznas to otocis klucom na kontrolky, svetla svietia, potocis ked startujes zhasnu a zas hned svietia. Je to dost divoke pre starter na xenon. Potom to ale prestalo a teraz som stale na automatickom zapinani, xenony prebliknu ked startujem ale uz riadne dlho sa mi nestalo ze by mi nejaky nezasvietil. Raz sa mi stalo ze sa nezapli oba. Stacilo ale vypnut zapnut svetla a nabehli. Ja s nimi vsak nemam uz riadne dlho najmensi problem asi sa uz rozbehali
Jarda776
*

Příspěvek od Jarda776 »

Jo takze sa nemosim niceho bat. A co policajti nemels zadny problem??? A jak je to v mlze nebo ne mokru???
tomki
**

Příspěvek od tomki »

Jarda776 píše:Jo takze sa nemosim niceho bat. A co policajti nemels zadny problem??? A jak je to v mlze nebo ne mokru???
policajti to maju na haku, vidia biele svetlo ake ma kazde druhe SUV takze je to xenon a basta. Pozru ti poistku papiere a ide dalej
Jarda776
*

Příspěvek od Jarda776 »

Tak to uz se tesim jak je objednam a poprvni projedu 8) . A jak je to v mlze nebo ne mokru???
tomki
**

Příspěvek od tomki »

Jarda776 píše:Tak to uz se tesim jak je objednam a poprvni projedu 8) . A jak je to v mlze nebo ne mokru???
rozdiel je giganticky, na mokre to ako ine svetla skratka ta voda to svetlo pohlti a svieti to menej, ale urcite lepsie nez normalne svetla. Hlmla je hmla, lepsie vidis ked mas vypnute svetla nez ked svietis na hmlu. Urcite neolutujes doteraz si myslis ze ako dobre santa svieti ale potom zistis ze si ani nemal zapnute svetla :D
Jarda776
*

Příspěvek od Jarda776 »

Jo tak to uz jich zapinam abych si mohl uzivat i v noci :D
zz
**

Příspěvek od zz »

Když jsem je namontoval, tak se mi rozdíl nezdál tak velký, jak jsem očekával. Pak jsem si ale všiml, že auto, které jelo přede mnou vrhá svůj stín do plochy osvětlené jeho vlastními světly :lol: Asi mi to opravdu svítí. Přitom se mi nestává, že by na mne někdo z protijedoucích blikal.
Dříve: ..... a Santa Fe 2,4, manuál
nyní khaki Santa 2,2 Dynamic, manuál
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“