Co nadelil jezuch??
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady se mi líbí Hujerův potutelný úsměv na fotce-jako-by Martaszovi říkal,joooo hochu,to já znám. Zdar skorotaťkové .Dráčku,ty se k nim nepřidáš?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
nojo Borku, to jsem si uvedomil az ted, ze v tom jsou vlastne kluci OBA
(ani mnou necekany bonus )
a ne, dekuji za optani, klukum to preji, ale ja si jeste pockam
(ani mnou necekany bonus )
a ne, dekuji za optani, klukum to preji, ale ja si jeste pockam
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 1998 - RIP 10.9.2007 kolem 2 hodiny rano
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Tak co že nadělil?? No Parrota s barevným displejem. A myslím, že mohu počítat i sledování tlaku v Pneu. Těsně před svátky jsme dopřáli autíku(bílému) kompletní kontrolu...najeto 75 000 km. A ne na auto: oblečení, knihy, CD, televizní pytel(teda spíš k počítači) a župánek.
Taťka si taky bude dopřávat...ale až teď po vánocích..pujde s modroušem na LPG a samo přidá i měření tlaku v pneu.
Taťka si taky bude dopřávat...ale až teď po vánocích..pujde s modroušem na LPG a samo přidá i měření tlaku v pneu.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co nadelil jezuch??
mozna predcasne ale zase po roce treba to uz nekdo vi . co nadeli jezuch vasim milackum (hunacum) ?
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
shotik:ty seš ale nedočkavej počkej si ještě 2 dnyshotik píše:mozna predcasne ale zase po roce treba to uz nekdo vi . co nadeli jezuch vasim milackum (hunacum) ?
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Proč nedočkavej,nám už nadělil.Snad ještě něco přibude.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
nadhernej darek ..matysekul píše:Proč nedočkavej,nám už nadělil.Snad ještě něco přibude.
muj hunac dostane novy koberecky
:hyu: Hyundai Lantra 1.6 16V GLS 84kW r.v.1996 zelená metalíza
Seat Cordoba 1.8 červená metalíza r.v.1999 R.I.P 2010
VW Passat Variant 1.9 TDI 85kW r.v2000
No tak velká gratulace k novýmu autí .Koukám,že to Ježíšek zase bere k nám od západu doufám,že to za 2 dny stihnematysekul píše:Proč nedočkavej,nám už nadělil.Snad ještě něco přibude.
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
Nový koberečky a už jsem je nasadil.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
ja jeste ne ... nasadim je az po Vanocich ..budu delat ze jsem prekvapen z darkuvipe píše:Nový koberečky a už jsem je nasadil.
:hyu: Hyundai Lantra 1.6 16V GLS 84kW r.v.1996 zelená metalíza
- black_sheep
- Moderátor
mno pritelkyne taky dostala vanocnim darkem lantricku, akorat uz trosku predcasne:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 44#p141644
ma ruple svody tak jsem si z ni delal prcu, ze je dostane pod stromecek. No ale vypozoroval jsem ze chce plysovou zelvicku na zadni okno, tak jsem ji dneska splasil v hypernove! (to protoze lantroj byla prekretna na "želvičku" - takze bude taky jezdit na "želví paua" - Shell V-Power)
to aby nemela teda pod stromkem prazdno ode me, tak alespon neco - klicky uz ma oboje. kazdopadne vyhrabal jsem krabici od mejch svodu, mam i original pytlik s logem hyundai, tak jsem toho plysaka zabalil do pytle od kose nepruhledneho, nasledne to dal do toho hyundai pytliku a cele to dal do krabice od svodu. aby to nebylo tak lehky, tak jsem na dno dal vypolstrovanou betonovou kachlicku, no perfektni iluze.
ta me zabije, az si bude myslet ze fakt dostala ty svody pod stromecek nez to rozbali to bude vzteku a nakonec - no ta zelvicka je fakt krasna takze myslim, ze budou spokojeny vanoce. doufam, ze mi ji bude pujcovat, uz jsem se taky zakoukal heh..
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 44#p141644
ma ruple svody tak jsem si z ni delal prcu, ze je dostane pod stromecek. No ale vypozoroval jsem ze chce plysovou zelvicku na zadni okno, tak jsem ji dneska splasil v hypernove! (to protoze lantroj byla prekretna na "želvičku" - takze bude taky jezdit na "želví paua" - Shell V-Power)
to aby nemela teda pod stromkem prazdno ode me, tak alespon neco - klicky uz ma oboje. kazdopadne vyhrabal jsem krabici od mejch svodu, mam i original pytlik s logem hyundai, tak jsem toho plysaka zabalil do pytle od kose nepruhledneho, nasledne to dal do toho hyundai pytliku a cele to dal do krabice od svodu. aby to nebylo tak lehky, tak jsem na dno dal vypolstrovanou betonovou kachlicku, no perfektni iluze.
ta me zabije, az si bude myslet ze fakt dostala ty svody pod stromecek nez to rozbali to bude vzteku a nakonec - no ta zelvicka je fakt krasna takze myslim, ze budou spokojeny vanoce. doufam, ze mi ji bude pujcovat, uz jsem se taky zakoukal heh..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Neni ta zelvicka takova zluta se zelenym krunyrem a velkejma ocickama?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- black_sheep
- Moderátor
mno v cesky lipe to byla jedina zelvicka plysova mimo hnedy maly z intersparu.
vypada asi nasledovne: sv. zelena cela, zluty melovani krunyre a spodek, takvoy velky placacky - packy ma ruzovou ofinku - presne jak to nosival dogin27 jestli si pamatujete a na krunyri ma ruzne barevne tecky, asi ctyri. ruzova, zluta, modra...
vypada asi nasledovne: sv. zelena cela, zluty melovani krunyre a spodek, takvoy velky placacky - packy ma ruzovou ofinku - presne jak to nosival dogin27 jestli si pamatujete a na krunyri ma ruzne barevne tecky, asi ctyri. ruzova, zluta, modra...
I ❤ cars