http://www.mapy.cz/#x=133715456@y=13313 ... 0sv%C4%9Btseverak píše:Jsem tady docela novej. A taky bych se pokusil dostat na ten sraz. Ale může mi tady někdo napsat, kde ten kemp je? Já su od Chomutova.
Sraz Hyundaiclubu 2008
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Jedu přes Plzeň cca 230 km.
tak si to užij a naber sílu. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Můžeme jet spolu.severak píše:Jsem tady docela novej. A taky bych se pokusil dostat na ten sraz. Ale může mi tady někdo napsat, kde ten kemp je? Já su od Chomutova.
Josef se jede láznit,Josef píše:Samozřejmě souhlasím se všemi včetně Borka, Vipeho, Rade622. Viti, Korálka a dalších, kteří souhlasí s výše uvedenými i s ostatními, kterí souhlasí se mnou i všeni ostatními, tj i s Macháčkem, který souhlasí a zdělil krásnou myšlenku, že vlastně souhlasí i ti co mlčí. Červen je samozřejmě SUPER, truchu jsem smutnej z konkrétního termínu, protože zrovna 14.6 se teprve vracím z lázní v Luhačovicích![]()
Takže pokud se na tomto termínu se shodne většina
fak asi zase až MORAVA
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Já bych Vám nechtěl nabourávat koncepce a souhlasy, tedy ne že bych nesouhlasil, ale 20. - 22.6 mají v Napajedlích v kempu sraz z Daciaklubu, kde sice nejsem členem, ale docela to tam dejchá. Většinou tam budou se svými Logany. Je to sice zase jenom ta Morava, ale co to takhle spojit, v jednom koutě Hyundaie, ve druhém ty Dacie...... A já bych halt přijel oběma rozpohybovadly.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
napajedla
Člověče, Espero, to je jiné místo, to je jiná pohádka. O 22.6 a Napajedly nikdo nemluvil. Napajedla je soukromá akce a to 23.2.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Morava
A pokud jde o "TŘETÍ ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO SETKÁNÍ - HYUNDAI SRAZ MORAVA 2008" ten má datum direktivně stanoveno na 5. až 7. září, o místě se ještě jedná. Můžem o tom diskutovat, můžem s tím nesouhlasit, ale to je asi tak vše co s tím můžeme dělat.
Konečné rozhodnutí je na organizátorech.
Rade622
Konečné rozhodnutí je na organizátorech.
Rade622
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to asi nějak nepocopil ten připravovaný červnový sraz jsem považoval za klubovní akci, Promiň. Nečetl jsem všechno od počátku.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
sraz
Ale ano, to bude klubový sraz, ale v Čechách, ne na Moravě.
Na Moravě si chtějí dát scuka někteří nedočkavci ještě v zimě, proto ten únorový termín.
Rade622
Na Moravě si chtějí dát scuka někteří nedočkavci ještě v zimě, proto ten únorový termín.
Rade622
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
No, richtig. Vidím, že přemlouvat někoho na sraz v červnu v Napajedlích, když ho chce mít v Čechách je kravina. Už toho nechávám...
Espero, myslím, že seš tak trochu mimo mísu.Jak praví Rade jeden sraz v Čechách druhý na Moravě, to už je dávno dohodnuté. Mezi tím různí nadšenci pořádají teritoriální minisrazy podle své chuti a představ. Navíc ty oficiální srazy jsou spojeny se srazem HCCZ, o.s. kde probíhají valné hromady HCCZ, o.s.. Členem můžeš být i ty, jen si klikni nahoře na Hyudaiclub CZ a tam najdeš potřebné informace a detaily.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
ja by som mal tiež jednu otázku. možno bude blbá, ale aj tak by som rád dostal odpoveď. na tieto zrazy môžu prísť aj neoficiálni členovia, čiže majitelia H-čiek alebo len oficiálni členovia ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
v tomto nemám nejako jasno a zatiaľ som sa o takomto niečom nikde nedočítal. vďaka za odpovede.
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
v tomto nemám nejako jasno a zatiaľ som sa o takomto niečom nikde nedočítal. vďaka za odpovede.
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT Elegance
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
Stačí si pročíst diskuse kolem srazů v 2006 a 2007 a informace okolo založení HCCZ, o.s. a bude ti jasno.
Zatím srazy vypadají tak, že jde o srazy vlastníků a příznivců vozidel Hyudai, takže účastník nemusí být členem, ale může být členem Hyundaiclub.net.
V souvislosti s těmito srazy se ve stejném termínu národního srazu koná Valná hromada Hyundaicub CZ, o.s. , jenž by založen v roce 2006, jako oficiální Hyundaiclub CZ, občanské sdružení, který má své stanovy, směrnice, členské průkazy, tzn. členskou základnu a členské příspěvky, viz. HCCZ, o.s. Prakticky jde o to, že v programu národního srazu je část časového prostoru přenechána konání Valné hromady HCCZ, o.s. , členové HCCZ se vlastně rekrutují z členů Hyundaiclub net / kde neexistuje nějaké oficiální, závazné členství/. členové HCCZ, o.s. mají svoje práva a povinnosti vycházející ze stanov občanského sdružení.
Takže na národní sraz pořádaný jednou v Čechách a podruhé na Moravě, může kdokoliv, včetně členů HCCZ, o.s.
Pokud to není přesné, tak mě opravte, prosím!!!!
Zatím srazy vypadají tak, že jde o srazy vlastníků a příznivců vozidel Hyudai, takže účastník nemusí být členem, ale může být členem Hyundaiclub.net.
V souvislosti s těmito srazy se ve stejném termínu národního srazu koná Valná hromada Hyundaicub CZ, o.s. , jenž by založen v roce 2006, jako oficiální Hyundaiclub CZ, občanské sdružení, který má své stanovy, směrnice, členské průkazy, tzn. členskou základnu a členské příspěvky, viz. HCCZ, o.s. Prakticky jde o to, že v programu národního srazu je část časového prostoru přenechána konání Valné hromady HCCZ, o.s. , členové HCCZ se vlastně rekrutují z členů Hyundaiclub net / kde neexistuje nějaké oficiální, závazné členství/. členové HCCZ, o.s. mají svoje práva a povinnosti vycházející ze stanov občanského sdružení.
Takže na národní sraz pořádaný jednou v Čechách a podruhé na Moravě, může kdokoliv, včetně členů HCCZ, o.s.
Pokud to není přesné, tak mě opravte, prosím!!!!
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
srazy
Přijet může kdokoliv, ale již si intenzivně lámeme hlavu jak třeba na Moravě zvýhodnit ty, co v klubu jsou. Minule jsme třeba chtěli nechat nečleny platit za scan motoru, ale v zájmu propagace jsme to nechali být. Pokud budou náklady třeba na pohoštění, které se bude dělat pro všechny, třeba rozpočítat, členové ho samo budou mít zdarma, nečlenové při příjezdu zaplatí. Asi tak. Mluvím o členech Hyundai Club CZ, o.s. Odkaz na hnusnou stránku oficiálního klubu je v hlavičce - Hyundaiclub.cz.
Rade622
Rade622