![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Moderátor: Moderátoři
Já jsem nic nezatajoval, prostě jsem v části smlouvy týkající se závad uvedl, že se mi občas, ale v poslední době častěji rozsvěcuje kontrolka elektroniky motoru.petridas píše:no ja to prodat nechcu ! kdyz sem do toho vrazil uz tolik penez a taky by to bylo neco co neumim prodat a zatajit vadne veci!
Todle mi dělalo jiné auto dříve a jediným řešením bylo komletní přetěsnění okna - ranec neranec. Tak jak je to tam udělané očekávám, že se to projeví i mně, přece jenom to těsnění vlivem stárnutí a mechanického opotřebení mění rozměry. Neotevíratelné sklo by věc asi řešilo, otázka je, jestli je k mání a jak ho tam přidělat, tak jako tak by asi muselo být v nějaké gumě.fikusku píše:ahoj mám menší problém zateká mi přes okénka v zadní části vozu tedy v posuvných dveřích a za řidičem. Mám 6ti místnák 2,5crdi rok 2002 a vzadu jsou posuvná skla. Potřebuju rozebrat okénko ale nikdy jsem to nedělal máte nejaké nápady jak to vyřešit? Na přední dveře sem ted pořídil ofuky, ale vzadu si newím rady v servisu mi řekli ranec jen za tu novou těsníci gumu a to nemluvim za kolik by mi to udělali. Měl bych vplánu stejne folie na okna a tak zvažuji co s tím. jestli zrušit zadní okénka a dát přes celé jedno sklo a řádne zalepit, nebo pořídit novou gumu a udělat folie. Dále mi příde že se přes ty zadní šoupací okenka se dostane do auta kde kdo. uvítam vaše názory díkec
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |