Konecne zacinaji chodit veci na letni praci:)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
jo ty mas ty podlozky ktery maj stefty v sobe vid? no na ty sem koukal od HR asi za 4500,- takze fuck:D maj homologaci a lehka instalace ale ta cena:) nastesti nam vse slo bez problemu:) a aspon dalsi vec na udelana:) jeste nekdy az bude pekne alespon 2 vrstvy laku aby to teda za neco stalo:)Shelby_nr píše:no ja mam vzadu tiez podlozky 2,5cm..ale ja tie podlozky mam inac vyriesene....tak asi preto mi to trvalo max.10min...no vtom to je ze som nemusel zhadzovat buben
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
ne ne nemam tie so stiftama...mam podlozky bez stiftov. namiesto stiftopv su tam diery so zavitami na srouby a tak som dokupil srouby..a tie plnia ulohu stiftou...takze pri vindavani kolesa mi neostane jak vam v ruke matica ale sroubLongStar píše:jo ty mas ty podlozky ktery maj stefty v sobe vid? no na ty sem koukal od HR asi za 4500,- takze fuck:D maj homologaci a lehka instalace ale ta cena:) nastesti nam vse slo bez problemu:) a aspon dalsi vec na udelana:) jeste nekdy az bude pekne alespon 2 vrstvy laku aby to teda za neco stalo:)Shelby_nr píše:no ja mam vzadu tiez podlozky 2,5cm..ale ja tie podlozky mam inac vyriesene....tak asi preto mi to trvalo max.10min...no vtom to je ze som nemusel zhadzovat buben
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
nic s nima v planu nemam oplastovany scoupecko se mi moc nezda:) to by muselo byt uz neco super abych na auto dal tuning naraznik! jen vzadu tu listu-bez ni to vypada mnohem lip a ve prednim vyriznout tu mrizku ale to az podle chladice vzduchu.
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
taky se mi zda ze bez mlhovek to vypada lepsi! chvilku sem jezdil i bez kridla a taky to ma neco do sebe! ale chci dat naky kridlo jak maj subarka nebo treba octavky. jinak porad cekam na ty zasrany kola uz me to sere!!!!!!!!!!!!!