Lakovani svetel na cerno
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lakovani svetel na cerno
Pár foto z druhého pokusu naostro
Takhle světla vypadala před. To nové je hrozně lesklé takže budu muset druhé světlo přebrousit a vyleštit, práce na zítra.
80°C A už se to peče, není cesty návratu. Po včerejším zážitku jsem stále koukal do trouby jestli se nedeformuje a těch 5 minut bylo hodně dlouhých
Rozpečeno rozebráno (teda jako musím říct že přeju silný nervy pač to lepidlo moc pustit nechce a drží jak sviňa hold pěkně zabrat a svalstvo pěkně tuhne
Do posledního kousku
Upraveno a zapaečeno zpět.
Rozdíl s a bez oranžové krytky. Do toho nového se mi opravdu moc nechce jen přeci nové je nové
Obě světla hotová. Už jen zpět namontovat xenony a hurá na auto. Zítra jen vyleštim to původní světlo jelikož od toho nového je to sakra rozdíl
Takhle světla vypadala před. To nové je hrozně lesklé takže budu muset druhé světlo přebrousit a vyleštit, práce na zítra.
80°C A už se to peče, není cesty návratu. Po včerejším zážitku jsem stále koukal do trouby jestli se nedeformuje a těch 5 minut bylo hodně dlouhých
Rozpečeno rozebráno (teda jako musím říct že přeju silný nervy pač to lepidlo moc pustit nechce a drží jak sviňa hold pěkně zabrat a svalstvo pěkně tuhne
Do posledního kousku
Upraveno a zapaečeno zpět.
Rozdíl s a bez oranžové krytky. Do toho nového se mi opravdu moc nechce jen přeci nové je nové
Obě světla hotová. Už jen zpět namontovat xenony a hurá na auto. Zítra jen vyleštim to původní světlo jelikož od toho nového je to sakra rozdíl
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak smekám před tvou odvahou hodit světla do trouby.Zkušenost tě stála jedno světlo a teď už se těším,až sem hodíš fotku s origo(oranžová)a čistě stříbrnými.Mám tady plno fotek,takhle upravených aut-bez té oranž.krytky a musím napsat,že se mě to čistě stříbrné provedení světel líbí na Tiburonech nejvíce ze všech provedení.Jen to vidět na živo.
- Přílohy
-
- 670718_120_full.jpg (57.46 KiB) Zobrazeno 1304 x
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- dragunov87
- *
- Kontaktovat uživatele:
Rasty a no kolko si to nakoniec upiekol ??? a na jak dlho? a jak to slo od seba ?
Mas to vsechno napsano v tom Rastyho popise ....dragunov87 píše:Rasty a no kolko si to nakoniec upiekol ??? a na jak dlho? a jak to slo od seba ?
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Rasty a ty si nemel chut tam nacpat angel eyes kdyz uz si to mel rozebrany ? A cim si to lepil dohromady silikon nebo to lepislo na skla jak nekdo radil?
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- dragunov87
- *
- Kontaktovat uživatele:
ja som uz asi slepy, som hledel na fotky a vobec som si nevsimol tých popisov. SORRYVita píše:Mas to vsechno napsano v tom Rastyho popise ....dragunov87 píše:Rasty a no kolko si to nakoniec upiekol ??? a na jak dlho? a jak to slo od seba ?
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Dede: no chtěl jsem ale v danou chvíli jsem je nesehnal tak příště už mám cvik na ty světla Nelepil jsem to ničím. Než jsem to zase dal do sebe tak jsem jednu půlku hodil do trouby a druhpu jsem nahříval horkovzdušnou pistolí aby lepidlo zase změklo a pak jen opět vsadil do sebe.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
rasty to svetlo si lestil jen z venku ne ? vypada o dost lip nez povodni si to jen poradne vydrhl necim nebo jak si to provedl ?
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
tak mi drzte palce o vikendu jdu na to A pokud vse pujde jak ma i s angel eyes Sice nevim jestli by nebylo lepsi ke stribrne oddelat tu chrom barvu a dat je na cerno ale nejdriv je zkusim nechat stribrne pak se kdyztak uvidi. BTW rasty kolik te stalo nove svetlo predni ? a patice na zarovku do blinkru je stejna jak na zadni zarovky ? Ty mi mam zezadnich jinak nahradni nemam abych s tim pak mohl vubec odjet a mel oranzove blinkry
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
na srazu v brne mi bude cti predstavit sve angel eyes s cistymi rohy prednich svetel a chrom malych bocnich blinkru s led:) auto hodne zmenilo tvar Vse se povedlo jak melo
tak bohuzel mi prestalo jet ftp tak fotky zde budou pozdeji i s "navodem" jak sem to delal.
tak bohuzel mi prestalo jet ftp tak fotky zde budou pozdeji i s "navodem" jak sem to delal.