někde jsem kdysi viděl prodávat takový síťky co se uchytávaly na suchej zip do kufru....ty by byly ideální....Anonymous píše:no o tom kufru sem taky přemýšlela v R. Laguně je taková ta origoš sítka ta je super, budu muset asi něco takovýho pořešit , nebo tak něco, nerada bych aby mi teda lítalo všechno v kufru , nebo někde vyhmátnout něco podobnýho
Hyundai Coupe 1.6
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
soc. verze
tak takhle vypadá ta chudá verse z USA, nemá v základu ani airbagy, chybí elektricky ovládaný zrcátka, sedačky maj jinej tvar a potahy s takovýho divnýho matroše...
![Obrázek](http://memimage.cardomain.net/member_images/11/web/683000-683999/683840_84_full.jpg)
![Obrázek](http://memimage.cardomain.net/member_images/11/web/683000-683999/683840_84_full.jpg)
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
no občas taky vídám zavistivý pohledy, často se mnou chtěj lidi závodit, většinou pitomci s Fábiema nebo Ochtávkama, a já se vždycky znovu a znovu nechám vyprovokovatCARy píše:no jo divný. sem slyšela že ty horší verze se vyvážely i do Německa, já vím že mám nadhernej sporťák, akorát mám pocit že furt někoho provokujuale CARy je super jentak jí neviměním , viděl jsi fotečku s blondýnou ?
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
no za tu dobu co to auto mám tak jsem viděl v kupátku jenom jednu mladou holku v takový tý žlutozelený citron barvě, jinak vídám většinou takový ty 50tníky co se chtěj cejtit mladý (dokonce sem se bavil i z jednim 60ti letym dědkem na benzínce - ten měl taky žluťáka) a nebo postarší tak 40ti letý paničky....CARy píše:no tak nějak přesně! si ještě představ když v tom viděj ženskou, no vyprovokavat se taky nechám co se týče fábistů 100pro. ale včera to Bávo sem fakt nechala v klidu to by nemělo ani cenu zařadit !
Autobazar...
Zdravím!
Mám zájem kupovat si Coupečko. Jedno mám vyhlídnutý v autobazaru. Problém je v tom, že bych se rád pořádně přesvědčil, jestli je to auto v pořádku, než ho koupím...![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Myslíte, že by bylo možné se domluvit s majitelem ((asi telefonicky nebo přes mail, protože ten bazar nemám v místě bydliště, tak abych tam nejezdil 2krát:)) na zkušební jízdu a taky zajet si s tím třeba někam do servisu, kde by se na to podívali!?..to všechno bych asi musel na svoje vlastní náklady,že!?
Vůbec nevím, nikdy jsem auto z bazaru nekupoval..![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Poraďte prosím jestli máte někdo zkušenosti nebo víte víc!!
Mám zájem kupovat si Coupečko. Jedno mám vyhlídnutý v autobazaru. Problém je v tom, že bych se rád pořádně přesvědčil, jestli je to auto v pořádku, než ho koupím...
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Myslíte, že by bylo možné se domluvit s majitelem ((asi telefonicky nebo přes mail, protože ten bazar nemám v místě bydliště, tak abych tam nejezdil 2krát:)) na zkušební jízdu a taky zajet si s tím třeba někam do servisu, kde by se na to podívali!?..to všechno bych asi musel na svoje vlastní náklady,že!?
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Vůbec nevím, nikdy jsem auto z bazaru nekupoval..
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autobazar...
no na tohle by ses měl zeptat toho bazaru popř. majitele, je to vo individuálnim přístupu, pokud ti to neumožněj tak radši ruce pryč. Nepochybuj vo tom že to bude na tvoje náklady...tak slušnýho (hloupího)prodejce asi nenajdeš aby ti platil prohlídkuDriverK04 píše:Zdravím!
Mám zájem kupovat si Coupečko. Jedno mám vyhlídnutý v autobazaru. Problém je v tom, že bych se rád pořádně přesvědčil, jestli je to auto v pořádku, než ho koupím...
Myslíte, že by bylo možné se domluvit s majitelem ((asi telefonicky nebo přes mail, protože ten bazar nemám v místě bydliště, tak abych tam nejezdil 2krát:)) na zkušební jízdu a taky zajet si s tím třeba někam do servisu, kde by se na to podívali!?..to všechno bych asi musel na svoje vlastní náklady,že!?![]()
Vůbec nevím, nikdy jsem auto z bazaru nekupoval..
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
pokud jsi z prahy a okolí, tak bych mohl klidně jet s tebou se na to auto podívat....DriverK04 píše:Jinak...vaše diskuze je fakt zajímavá!! Taky už se těším, jestli všechno vyjde tak jak by mělo, až se konečně projedu svým vlastním Coupéčkem!!
For Tiburon_FX
jojo..dik!!..asi celkem pak zamrzí když v tom servisu zjistí, že s tim autem něco vážnýho je a sou to pak celkem zbytečně vyhozený peníze..ale s tim nic asi neudělám
Z Prahy nejsem, ale to auto mám vyhlídnutý přes net v autobazaru v České Lípě a to není zas tak daleko
..koupi plánuju tak do měsíce, max. do 2, takže bych se kdyžtak pak ozval,ok!? ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Z Prahy nejsem, ale to auto mám vyhlídnutý přes net v autobazaru v České Lípě a to není zas tak daleko
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
já si myslým že to je nejlepší je to prověřit podle čísla přímo v Hyundai, většinou neseděj roky, sem pár bazarů teď prolítla, nějaký teď vylezly na Tipcarsu , myslím že se pozná i kolik má doopravdy nalítáno, všechny co sem viděla a měly přes 100 tis. km tak maj ošoupaný tlačítka na ovládní oken ve dvěřích a pak klaksony na volantu , a hlavně prověšenej přední nárazník , když se člověk podívá z blízka sou tam pěkný škvíry. Najít něco v docela ucházejícím stavu - přeju hodně štěstí.