no chlapi ja si vas velmi rad precitam (predtým som mal favorita s LPG takze ma to zaujíma), super informácie
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
nazdar tak uz len tyzden a idem na toxwing píše:dzigit tak ako, ideš nakoniec do toho plynu aj keď stratíš záruku? Dnes som bol na garančke tak mi chlapík spomínal že ak by sa nevyskytol problém vyslovene priamo s motorom tak oni by mi so zárukou nerobili problém, tak asi do toho aj tak pôjdem, ale keďže si už objednaný tak by som si počkal ako budeš spokojný s montážou ty.
Ale kdeže za pol roka minieš tú nádrž už len pri štartovaní, a ak by aj nie za pár rokov by sa hádam ten benzín aj vyparildzigit píše:nazdar tak uz len tyzden a idem na toxwing píše:dzigit tak ako, ideš nakoniec do toho plynu aj keď stratíš záruku? Dnes som bol na garančke tak mi chlapík spomínal že ak by sa nevyskytol problém vyslovene priamo s motorom tak oni by mi so zárukou nerobili problém, tak asi do toho aj tak pôjdem, ale keďže si už objednaný tak by som si počkal ako budeš spokojný s montážou ty.
potom dam vediet ako som dopadol a podobne
pridim do zaruky pada len na motor a ten ide ako hodinky takze nemam strach ze by odisiel sak je konstruovany na ason 500 000![]()
aspon usetrim za garancky. dam si robyt len garancky na vsetko okrem motora cize ma bude stat do 50e
dnes som bol na benzinke a akurat som hovoril ze tankujem naposledy)
no nazdar xwingxwing píše:dzigit tak ako, ideš nakoniec do toho plynu aj keď stratíš záruku? Dnes som bol na garančke tak mi chlapík spomínal že ak by sa nevyskytol problém vyslovene priamo s motorom tak oni by mi so zárukou nerobili problém, tak asi do toho aj tak pôjdem, ale keďže si už objednaný tak by som si počkal ako budeš spokojný s montážou ty.
Stačí mít v nádrži tak 10 l benzínu a jakmile se rozsvítí hladové oko, nabrat 5 l, tak je zajištěno obměňování. Záleží jak často člověk startuje (u sekvence). Pro ty co nespálí dost benzínu při startech bych doporučil každé 2 měsíce ujet cca 100 km jen na benál. Prostě je lépe tankovat častěji v malých dávkách, je zbytečné mít nádrž víc jak z 1/4 plnou, člověk pak vozí "mrtvou" váhu.Gandalf píše:Pozor na to, "palivoví odborníci" se nechali slyšet, že současné benzíny s přídavkem biolihu by v nádrži moc dlouho jen tak "ležet" neměly, spíš týdny než měsíce. A čím se procento biolihu zvyšuje, tím je doporučovaná lhůta spotřeby kratší. Ale jsou to názory, tak jako se občas objeví i opačné, takže jen to vzít v úvahu...
posledne tankovane pri 36899_miv_ píše:ak to nie je tajne momentalne mas kolko nabehhnute od vtedy ako vlastnis auto?
mam aj tomiro263 píše:dzigit
Mas tam aj flashlube ?
Ako casto ho doplnas? Kolko stoji jedna napln?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |