LCD je spojené s řídící jednotkou kabelem. Já mám LCD uprostřed okna nahoře nad zrcátkem. Vodiče jsem vedl podél horního tapicírunku (střešní) k pravému sloupku. Dál je kabel vedený horní částí,kolem oken dozadu, potom sloupkem dolů do zavazadlového prostoru. Vlastní jednotku jsem šrouboval pomocí přiložených šroubů vlevo, kde jsem vytáhnul i napájení pro jednotku ze světla zpátečky.
LCD zobrazuje vzdálenost na modře podsvíceném LCD (ta modrá mi moc nesedí, ale budiž) a to tak že od 2m zobrazuje vzdálenost číslem a tečkami, od 1.5 m to i pípá. Zároveň zobrazuje piktogram čidla, které je aktivní. Musím konstatovat, že hned první den jsem díky tomu asistentu nesejmul při couvání přenosnou značku, která prostě při otáčení na silnici nebyla vidět. Jinak citlivost je výborná, parkuji na parkovišti na místě, kde couvám k plotu a chytí to bezpečně i ten plot. V momentě, kdy to začně pískat trvale a ukáže nulu, je za autem koule na plotě ( myslím od tažného
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
).
CO chceš nafotit ?? Abych toho nefotil zbytečně moc.
IMHO, jinak pokud jsi někde z Levic, jak máš z profilu, tak tam jezdím ke klientovi (bývalé PMZ - bitůnok.)